Γιάννης Ραχούτης:Αυτή είναι η αλήθεια για το γήπεδο Μαυρομματίου

Για παραποίηση της αλήθειας σχετικά με το γήπεδο της Τ.Κ.Μαυρομματίου καταγγέλλει το Δ.Σ. του Α.Ο.Μαυρομματίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Γιάννης Ραχούτης.

Δείτε την ανακοίνωση του πρώην αντιδημάρχου Γιάννη Ραχούτη

Επιτέλους πείτε την αλήθεια!

Ως δημότης του χωριού και εγώ με <<ΣΚΟΤΑΔΙ >> μέσα μου, να ευχηθώ καλορίζικη η νέα ΕΡΓΟΤΑΞΙΑΚΗ/ΜΗ ΜΟΝΙΜΗ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 2 ΕΤΩΝ.

Τώρα, όλοι οι δημότες της Τ.Κ Μαυρομμάτίου και ο Α.Ο μπορούν να χρησιμοποιούν και να αθλούνται σε ένα Σύγχρονο και ασφαλές αθλητικό γήπεδο με την Έγκριση Λειτουργικότητας και τους όρους δόμησης της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και όχι με επικίνδυνα μέσα (όπως υπέργεια,υπόγεια,εναέρια καλώδια και Ηλεκτροπαράγωγα Ζεύγη χωρίς πιστοποίηση και αμφιβόλου προελευσης).

Με ιδιαίτερη θλίψη και απογοήτευση όμως διάβασα τα πικρόχολα σχόλια στην ανάρτηση του συντάκτη του Δ.Σ του Α.Ο Μαυρομματιου οτι ο πρώην Δήμαρχος κ. Ντασιώτης και οι συνεργάτες του εγώ ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών ,να μην <<ΘΕΛΟΥΜΕ>> να δώσουμε ρεύμα, ζούμε στα <<ΣΚΟΤΑΔΙΑ>> μας, λέμε <<ΨΈΜΑΤΑ>> και άλλες φρασεολογίες που δείχνουν οτι ο συντάκτης του Δ.Σ του Α.Ο Μαυρομματίου έχει πλήρη άγνοια της κατάστασης και θίγει ανθρώπους που ασχολήθηκαν ενδελεχώς με το θέμα!

Δεν φροντισε τουλάχιστον να ενημερωθεί απο τον νυν Δήμαρχο κ. Αραπίτσα για την διαδικασία ολοκλήρωσης ενός έτοιμου στο 95% Συνεχιζόμενου έργου.

Η μάλλον να το πω απλά.. Στην κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαν ο Δήμαρχος δεν τον ενημέρωσε πραγματικά πως φτάσαμε στην διαδικασία ηλεκτροδότησης.

Το έκανε σκόπιμα??

Τι να σκεφτόταν άραγε?? Μήπως επιθυμεί να το παίξει σωτήρας στους ημέτερούς του?? Μήπως ήθελε να οικειοποιηθεί το έργο??

Ε όχι λοιπόν, το έχω πει πολλάκις και θα το ξαναπώ. Το έργο κατασκευάστηκε επι Δημοτικής Αρχής Γ. Ντασιώτη ο οποίος παρέδωσε στον νέο Δήμαρχο ολοκληρωμένο φάκελο,αδειοδοτημένο και προπάντων ΑΣΦΑΛΕΣ. Η ηλεκτροδότηση ήταν το κερασάκι στην τούρτα..

Προς εκπληξη δε, στην κακεντρεχή και άκυρη ανάρτηση δόθηκαν <<ΘΕΡΜΕΣ>> ευχαριστιες σε ανθρώπους που δεν είχαν καμία σχέση με το γήπεδο!!!( Ουτε καν ξέρουν που πέφτει) ενώ αντιθέτως ένα στοιχειώδες ευχαριστώ στο πρώην Δήμαρχο δεν βλάπτει που κατασκεύασε γήπεδο με την αξία του να ξεπερνάει τις 300.000,00€ και κοσμεί το Μαυρομμάτι για τις τωρινές και τις επόμενες γενιές!!

Παρακάτω αναφέρω κάποια << ΦΩΤΕΙΝΑ>> πράγματα που έκανα ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ για εξοικονομηση χρημάτων στον Δήμο εγώ ο Σκοτεινος προκειμένου να εκδοθεί η Άδεια Δόμησης με Αρ. πρωτοκόλλου 897256/18-12-2023

1.Μελέτη Θέρμανσης

2.Μελέτη Θέρμανσης-Θερμικές απώλειες

3.Μελέτη Κλιματισμού

4.Μελέτη Ψύξης

5.Ψυκτικά φορτία

6.Μελέτη Εξαερισμού

7.Ενεργειακή Μελέτη ΚΕΝΑΚ( Κανονισμός Ενεργειακής Απόδοσης)

8.Ηλιακός κύκλος ΚΕΝΑΚ

9.Μελέτη Ηλεκτρολογικών

10.Μονογραμμικά Ηλεκτρικά Διαγράμματα

11.Αποχέτευση

12.Κατακόρυφο Διάγραμμα Αποχέτευσης

13.Μελέτη Ύδρευσης

14.Μονογραμμικό Κατακόρυφο Διάγραμμα Ύδρευσης

15.Μελέτη Πυροπροστασίας

16.Μελέτη Ενεργητικής Πυροπροστασίας

17.Μελέτη Παθητικής Πυροπροστασίας

Ατελείωτες ώρες σχεδιασμού και Μελετών με ανιδιοτέλεια, ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ πάντα στην διάθεση του Δημότη!! Αυτός πιστεύω είναι ρόλος του εκάστοτε ασχολούμενου με τα κοινά πόσο μάλλον δε του Δημοτικού Συμβούλου.

Δεν πειράζει για το ευχαριστώ που δεν έλαβα ( θα το κρίνουν οι δημότες) αλλά ήρθε η ώρα να λάμψει η καθαρή αλήθεια γιά την διαμόρφωση μιας μικροπολιτικής κατάστασης που θέλουν να υιοθετήσουν κάποιοι με τις ευλογίες του Δημάρχου.

Τέλος, παραθέτω και δύο <<ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΑ>> διοικητικά έγγραφα τα οποία αποτέλεσαν προϋπόθεση για την Ηλεκτροδότηση.

Με αυτά τα δύο <<ΜΑΓΙΚΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ>>, μια απλή αιτηση στον ΔΕΔΔΗΕ και με το ευτελές ποσό των 10€ η Δημοτική Αρχή την επομένη της ανάληψης των καθηκόντων, θα μπορούσε να είχε ρεύμα εδώ και έξι μήνες,εύκολα,γρήγορα και απλά όπως λέει και ο Ποιητής. Για αυτην την ολιγωρία όμως δεν είδα να σχολιάζει κάτι το Δ.Σ του Α.Ο Μαυρομματίου!!!!

ΡΑΧΟΥΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

                   ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΩΝ

                        ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

                                 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ  ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε.Μ.Π

Δείτε την ανακοίνωση του Α.Ο. Μαυρομματίου

ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΟΥ

Ύστερα από προσπάθειες χρόνων της διοίκησης του Α.Ο.Μαυρομματιου , ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση ηλεκτρολογικού δικτύου στο δημοτικο γήπεδο του Μαυρομματιου και επιτέλους η ομάδα μας θα μπορεί να προπονείται υπό το φως των προβολέων , ειδικά την χειμερινή περίοδο .

✌️Συγχρόνως με αυτή την κίνηση θα λυθουν άμεσα πολλά χρόνια προβλήματα που υπήρχαν από την έλλειψη ρεύματος :

Τοποθέτηση ψυγείου και πλυντηρίου για τα απολύτως απαραίτητα .

Τοποθέτηση κλιματιστικών και ηλιακού .

Χρήση της δεξαμενής για το πότισμα του γηπέδου .✌️

Η ομάδα μας ξεκινάει από άλλο επίπεδο την φετινή χρόνια και γι αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά :

🙏Τον Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων και ιδιαίτερα ,

🙏– Τον Δήμαρχο Αλιάρτου-Θεσπιέων κ. Αραπιτσα Γεώργιο , που ως άνθρωπος του αθλητισμού , ήταν δίπλα μας και με προσωπικές ενέργειες συνέβαλλε στην ολοκλήρωση του έργου.

🙏– Τον αντιδήμαρχο Μπόλμπαση Βασίλειος στο Τεχνικών Έργων και Πολιτικής Προστασίας

🙏– Τον αντιδήμαρχο καθημερινότητας, περιβάλλοντος ,πρασίνου και Καθαριότητας κοινοχρήστων χώρων στη Δ.Ε. Θεσπιέων Παπαθανασίου Αθανάσιο

🙏– Τον πρόεδρο την Δ.Κ. Μαυρομματιου , Αριστειδη Κρεμμυδα

🙏– Το ΔΣ της ομάδας μας και ιδιαίτερα τους Δριτσουλα Περικλή, Κρεμμυδα Άρη και Μαναρα Χρήστο , που δεν σταμάτησαν να προσπαθούν και αναλώνονται ,για να κατασκευαστεί το γήπεδο με όλα τα απαραίτητα εφόδια για την νεολαία του χωριού μας αλλά και της τριγύρω περιοχής .

❌Όλα αυτά τα χρόνια που οι άνθρωποι της ομάδας μας προσπαθούσαν για το καλύτερο , συνάντησαν ανθρώπους που ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ (αυτό δεν το κατάφεραν) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ (το κατάφεραν για 3 χρόνια).

Το οξύμωρο είναι ότι είναι και άνθρωποι του χωριού μας .

Αυτούς τους ανθρώπους, εμείς τους αφήνουμε στα ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΤΟΥΣ και να μας επιτρέψουν να τους κάνουμε δώρο την γεννήτρια που χρησιμοποιούσαμε για 3 χρόνια για να παίζουν τα παιδιά μας ποδόσφαιρο . ❌

✅Με αυτό το έργο η ομάδα μας ξεκινα και φέτος την μεγάλη της προσπάθεια στην Α’ κατηγορία της Βοιωτίας για 10η συνεχή χρόνια .

Καλούμε τον κόσμο του χωριού να βρεθεί δίπλα στους ποδοσφαιριστές μας και στην διοίκηση της ομάδας και να ωθήσουμε όλο και περισσότερα παιδιά στον αθλητισμό .✅

Το ΔΣ του Α.Ο.Μαυρομματιου

Σχετικά