Τοποθετήθηκαν κίτρινοι κάδοι ανακύκλωσης χαρτιού στη πόλη της Λιβαδειάς(ΦΩΤΟ)

Πριν από 2 δύο μήνες στις 26-7-2024, η Δημοτική Κοινότητα Λιβαδειάς, με την πολύτιμη συνεργασία της ΔΕΠΟΔΑΛ και του Δήμου Λεβαδέων, προμηθεύτηκε και τοποθέτησε τους πρώτους 4 κίτρινους κάδους (ανακύκλωσης βιβλίων, περιοδικών, εφημερίδων, καθαρού χαρτιού κλπ) σε τρία κομβικά σημεία της πόλης μας (δύο (2) στο Ζάππειο – πλατεία Λάμπρου Κατσώνη – έναν (1) στην Περιφέρεια και έναν (1) στα Δικαστήρια) .
Η ανταπόκριση εκ μέρους όλων των δημοτών ήταν εξαιρετική, ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας! Μέσα σε αυτούς τους δύο μήνες συγκεντρώθηκαν πάνω από 2,5 τόνοι καθαρού ανακυκλώσιμου χαρτιού που συλλέχθηκε ξεχωριστά και βρήκε τον δρόμο του για μια δεύτερη ζωή !!!
Σήμερα με την συντονισμένη προσπάθεια όλων, του κ. Δημήτρης Καραμάνης – Δήμαρχος Λεβαδέων, του Διευθυντή της ΔΕΠΟΔΑΛ κ. Δημήτρη Τουρκοχωρίτη, της Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Λιβαδειάς κ. Γεωργίας Τσώκου και των εργαζομένων στην ΔΕΠΟΔΑΛ, κ. Σεραφείμ Παλιογιάννη και κ. Γιώργου Λαμπριντζή, είχαμε την μεγάλη χαρά να τοποθετήσουμε επιπλέον τέσσερις (4) κάδους σε εκπαιδευτικές μονάδες της πόλης μας. Συγκεκριμένα τοποθετήσαμε: έναν (1) κάδο στο 2ο Λύκειο Λιβαδειάς (οδός Ρούμελης), έναν (1) κάδο στο 1ο Γυμνάσιο Λιβαδειάς (οδός Γιαννούτσου, αρ. 25), έναν (1) κάδο στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς (οδός Μικράς Ασίας, αρ. 11 , στον Συνοικισμό) και έναν (1) κάδο στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς (οδός Αγίου Φανουρίου αρ. 33).
Ευχαριστούμε όλους σας, για το γεγονός ότι αγκαλιάσατε αυτό το μικρό, αλλά πολύ σημαντικό βήμα μας ! Ευχαριστούμε όλους σας και για τον σεβασμό με τον οποίο χειρίζεστε τους κάδους, καθόσον εξακολουθούν να παραμένουν καθαροί και το περιεχόμενό τους είναι σχεδόν κατά 100% αυτό που πρέπει δηλ. βιβλία , περιοδικά κλπ καθαρά χαρτιά !
Και κάπως έτσι …
«Πολλές μικρές πράξεις από πολλούς (δηλ. τον καθένα από εσάς), ΚΑΝΟΥΝ την διαφορά !»

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο