Νέα πυρκαγιά στη Βοιωτία – Άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Αυτή τη φορά η πυρκαγιά ήταν στο Δήλεσι…

Η άμεση κινητοποίηση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, είχε ως αποτέλεσμα μία ακόμη επικίνδυνη πυρκαγιά στη Βοιωτία, να τεθεί άμεσα υπό έλεγχο και να μην κινδυνεύσουν περιουσίες.

Αυτή τη φορά η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι στο Δήλεσι του Δήμου Τανάγρας και κινητοποιήθηκαν άμεσα δυνάμεις από τα Οινόφυτα, συνολικά 4 οχήματα και μια Ομάδα ΕΜΟΔΕ. Επίσης δόθηκε εντολή να συνδράμουν πυροσβεστικά οχήματα από τις όμορες Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Θηβών, Λιβαδειάς και Χαλκίδας, χωρίς τελικά να χρειαστεί η επέμβασή τους.

Θυμίζουμε ότι μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, εκδηλώθηκε άλλη μία επικίνδυνη πυρκαγιά στη Βοιωτία και συγκεκριμένα ανάμεσα στα Βάγια και στο Λεοντάρι.

Επίσης τις τελευταίες ημέρες οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες του νομού, έχουν βεβαιώσει πρόστιμα χιλιάδων ευρώ σε παραβάτες, ενώ δεν έλειψαν και οι συλλήψεις των υπαιτίων.

Δείτε την σημερινή φωτιά ανάμεσα σε Άσκρη-Θεσπιές

Φωτιά τώρα ανάμεσα Άσκρη-Θεσπιές- Σηκώθηκε ελικόπτερο

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο