Η Έκθεση Φωτογραφίας «24×3 Περιπέτειες» ταξιδεύει στην Ηλιούπολη

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λεβαδείας και η Ομάδα Φωτογραφίας της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς, προσκαλούν στην Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο «24×3 Περιπέτειες», που διοργανώνεται, στο Εκθεσιακό Κέντρο Ηλιούπολης, με την υποστήριξη του συλλόγου «Φίλοι της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς» και της «Φωτογραφικής Λέσχης Ηλιούπολης».

Εγκαίνια Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου στις 19:30

στο Εκθεσιακό Κέντρο Ηλιούπολης (Λ. Ειρήνης 14-16 & Αλκιβιάδου Πλατεία Φλέμινγκ).

Διάρκεια έκθεσης: Τρίτη 3 έως Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2026

Ανοικτά: Τρίτη – Παρασκευή: 10:00 – 13:00 & 17:30 – 20:30

Σάββατο: 17:30 – 20:30 & Κυριακή: 10:00 – 13:00

Επιμέλεια έκθεσης: Δαμιανός Μωραΐτης

Λίγα λόγια για το θέμα και τις φωτογραφίες

Η πραγματικότητα δεν είναι τέχνη.

Τέχνη είναι η προσπάθεια να απεικονίσεις τα βιώματα, την ψυχή, τις σκέψεις, τη φαντασία και τα όνειρα σου. Η τέχνη της φωτογραφίας λοιπόν προσπαθεί να συλλάβει, να φανταστεί τη «δυνητική» πραγματικότητα, μια νοητή υπέρ-πραγματικότητα – δηλαδή κάτι ευρύτερο, κάτι που να περιέχει τις βιωματικές εμπειρίες, να τις ενσωματώνει όμως σε ένα σύνολο μαζί με τον κόσμο των συναισθημάτων. Και επειδή αυτό το κάτι δεν υπάρχει, κάποιοι δοκιμάζουν να το «ποιήσουν». Δηλαδή η φωτογραφία «ούτε δείχνει ούτε κρύβει», απλά «σημαίνει» και απευθύνεται στο συναίσθημα.

Συμμετέχουν με την σειρά:

1) Μωραΐτης Δαμιανός, 2) Αυγέρης Ιωάννης, 3) Φωστίνης Γιάννης, 4) Αποστολίδου Χρυσούλα, 5) Βελούδιος Ιωάννης, 6) Βλάχος Γιώργος, 7) Βόσσος Πέτρος, 8) Βούλγαρης Αλκιβιάδης, 9) Γκίκας Νικόλαος, 10) Εικοσιπεντάκη Σπυριδούλα, 11) Ελευθεριάδου Φοίβη, 12) Ζήδρου Θέμιδα, 13) Ηλίας Γιάννης, 14) Καλλίτσης Κώστας, 15) Καρακούση Παναγιώτα, 16) Κατσαντώνης Άγγελος, 17) Κοκουτσίδη Βάσια, 18) Μενεγάτος Χρήστος, 19) Οικονόμου Ιωάννης, 20) Πέτρου Όλγα, 21) Σκυλογιάννης Ευστάθιος, 22) Σωτηριάδου Νόπη, 23) Τρουλλινός Γιάννης, 24) Τσακάλη Έφη.

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο