Φάρμα Χαρτάκη στην Αλίαρτο-Φροντίζει για το τραπέζι μας!!!

https://permissos.gr

Σε έκταση 30.000 τμ στους πρόποδες του Ελικώνα,για περισσότερα από 40 χρόνια, μεγαλώνουμε τα καλύτερα εγχώρια ζώα με καθαρό αέρα,παραδοσιακές κτηνοτροφικές μεθόδους ,φροντίδα και πολύ αγαπη.Για να σας προσφέρουμε καθημερινά ασφαλή προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας.

Σκοπός μας είναι να διασφαλίζουμε καθημερινά το καλύτερο για εσάς.Έτσι,σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 2000 τμ εφαρμόζουμε πιστοποιημένα συστήματα παρακολουθώντας από κοντά όλα τα στάδια παραγωγής.Με ολοκληρωμένους ποιοτικούς ελέγχους ,από την γέννηση των ζώων στη φάρμα μας μέχρι και την παραγωγή των τελικών προϊόντων στη σύγχρονη μονάδα τυποποίησης.

Με ιδιαίτερη προσοχή στη διατροφή των ζώων μας  που αποτελείται αποκλειστικά από δημητριακά (καλαμπόκι,σιτάρι,πίτυρα,κριθάρι),που εμείς κόβουμε,επεξεργαζόμαστε και παρασκευάζουμε.Κτηνίατρο που επιβλέπει τη σωστή ανάπτυξη των ζώων και τεχνολόγο τροφίμων που μας καθοδηγεί σε όλη τη διαδικασία παραγωγής.

Στη Φάρμα Χαρτάκη πιστεύουμε πως η υψηλή ποιότητα πρέπει να συνδυάζεται ιδανικά με τη νοστιμιά .Γι’αυτό,εμπνευσμένοι από την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα,δημιουργήσαμε με τον πιο φυσικό τρόπο προϊόντα που θα βρείτε στο πρατήριο μας:

-χοιρινό κρέας

-αλλαντικά

-χωριάτικα κοκόρια

-κρεατοσκευάσματα-μοσχαρίσιο κρέας από επιλεγμένες ελληνικές φάρμες

Επισκεφθείτε το site της ΦΑΡΜΑΣ ΧΑΡΤΑΚΗ  farmaxartaki.gr

 

ΦΑΡΜΑ ΧΑΡΤΑΚΗ

1ο χλμ Αλιάρτου-Λιβαδειάς

ΘΕΣΗ ΑΜΜΩΤΗ ΑΛΙΑΡΤΟΣ

Τ: 22680 24055

F: 22680 24046

E-MAIL: info@farmaxartaki.gr, xartakis@otenet.gr

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Σχετικά