Tι λένε τα ζώδια για σήμερα

ζωδια καραμπελα

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 25/10/18

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Καλημέρα. Χωρίς ιδιαίτερες όψεις σήμερα το πλανητικό σκηνικό. Η επιρροή της Πανσελήνου όμως έντονη.

ΚΡΙΟΣ.  Αν και έχετε σήμερα διαίσθηση και μπορείτε ψυχανεμιστείτε μερικά πράγματα που γίνονται γύρω σας, μην το παρακάνετε με τα έξοδα για να καλύψετε συναισθηματικές ανασφάλειες.

ΤΑΥΡΟΣ.  Αισθάνεστε αστάθεια στις σχέσεις, και είστε λίγο ευάλωτοι συναισθηματικά. Όμως ομάδες σας στηρίζουν και δεν νιώθετε μόνοι. Μην γυρίζετε πίσω και αναμοχλεύετε παλιές ιστορίες γιατί σας κρατούν πίσω.

ΔΙΔΥΜΟΙ. Έχετε την τάση να κλείνεστε στον εαυτό σας, κάτι που δεν σας ταιριάζει. Προτιμάτε σήμερα να βρίσκεστε στο σπίτι, ίσως γιατί αισθάνεστε ότι έχετε ανάγκη για ηρεμίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Σε ρομαντική διάθεση θα κυλίσει η μέρα. Αναπολείτε το παρελθόν και κάνετε όνειρα για το μέλλον, συναισθηματικά θα σας αναγνωρίσουν την ευαισθησία. Καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα.

ΛΕΩΝ.  Υπάρχει μια ρευστή κατάσταση στο σπίτι και στην καριέρα. Όμως δεν αγχώνεστε τόσο πολύ έχετε σήμερα ,έχετε «πλάσει» σχέδια για το μέλλον. Σταθεροποιήστε την καθημερινότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Ομάδες και συλλογικότητα σας βοηθούν σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες ή σε έμπνευση που μπορείτε να εξωτερικεύσετε. Όμως κρατήστε και μια λογική στον συναισθηματικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ.  Μην εξανεμίζετε τα χρήματα σας γιατί υπάρχει ακόμα αστάθεια. Ευτυχώς θα γίνει πιο υποφερτή η καθημερινότητα σας και θα έχετε την στήριξη των δικών σας ανθρώπων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Η πανσέληνος δεν έχει σταματήσει την επιρροή της, για αυτό όσο και αν αισθανθείτε ανάλαφρά μην βγάλετε συμπεράσματα ακόμα. Μπορείτε να χαλαρώσετε και να σκεφτείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Αυτή η Σελήνη σας βγάζει όλα τα απωθημένα στην επιφάνεια. Σήμερα θα μπορούσατε να βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να βάλετε τις σκέψεις σε μια σειρά, το έχετε ανάγκη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Πιο μεγάλη ικανοποίηση θα νιώσετε από συναισθηματικής άποψης σήμερα. Αν και οι καταστάσεις είναι ρευστές λόγο της πανσελήνου, αφήνετε τα δύσκολα για άλλη μέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Πρέπει όσο και αν το θέλετε να μην αφήσετε τις εκκρεμότητες να διαιωνίζονται. Σήμερα ακόμα και αν δεν καταφέρετε να κάνετε το πρόγραμμα σας όπως θέλετε βρίσκετε συμπαράσταση.

ΙΧΘΥΕΣ.  Εκτός ότι μπορεί να μην κάνετε όλες τις σκέψεις σας πράξη, έχετε έμπνευση και διορατικότητα, μην την αφήσετε να πάει χαμένη. Αφήστε την διαίσθηση να σας οδηγήσει. Πολύ καλή μέρα για γραπτό λόγο.

Από την συνεργάτη μας Κατερίνα Καράμπελα

Σχετικά