Επιτυχίες του ΑΚΟ Λιβαδειάς και στο cheerleading

Στο κατάμεστο, κλειστό, γυμναστήριο, του “TAE KWON DO”, στο Παλαιό Φάληρο, το Σάββατο, 22 Ιουνίου, φιλοξενήθηκαν: το “3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα CHEERLEADING” και το “OLYMPUS CHEER και DANCE INTERNATIONAL OPEN 2019”, από τη νεοσύστατη Ομοσπονδία cheerleading.
Ο Α.Κ.Ο.Λ., σ’ αυτούς τους αγώνες όπου συμμετείχαν όλοι οι σύλλογοι μέλη της Ομοσπονδίας cheerleading, συμμετείχε με πολυπληθέστατη ομάδα, με προπονήτριες τις Μαργαρίτα Λάμπρου και Πολίνα Παπαχρήστου.
Με τα χρώματα του ομίλου αγωνίστηκαν οι:
Αργυρίου Ιωάννα, Βάγγου Σπυριδούλα, Γεωργίου Μαρία, Γεωργίου Βαρβάρα, Γεωργίου Αριστομένης, Δημητρίου Ζαχαρένια, Καπαρού Γαρυφαλλιά, Κονδούλη Αθανασία, Κομματά Παρασκευή, Καλλιαντάση Ηλιάνα, Κομπότη Ελένη, Κιούση Βασιλική, Λούλου Νικολέτα-Ρουμπίνη, Μαρλάση Ασημίνα, Μπεϊνά Ιωάννα, Μακρή Μαρία, Μπελεσάκου Μαρία, Μπράλιου Αικατερίνη – Άννα, Πέτσα Ελένη, Παπασπύρου Ουρανία, Παπαχρήστου Ελένη, Παπαχαραλάμπους Μαρία, Πελώνη Μαρία, Πετρίδου Υακίνθη, Σύρου Άννα, Σύρου Βενετία, Σίμπια Στέλλα, Τζαβάρα Αγγελική, Σπανού Άρτεμις, Σπάρου Μυρτώ, Σωληναραίου Δήμητρα, Σταμπολή Μαρία, Σανιδά Κων/να, Ταμπάκη Κων/να, Zylyftari Nefeli, Zylyftari Sajda – Κατερίνα

Ο ΑΚΟΛ, σ’ αυτούς τους αγώνες είχε αρκετές διακρίσεις, αποσπώντας ακόμη και πολλές θέσεις στην πρώτη τριάδα.
Αναλυτικά οι επιτυχίες ήταν :
Στο “3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα CHEERLEADING”:
Cheerleading Coed Junior Team AKOL EAGLES, 1η  θέση
Cheerleading All Girls Junior B Team AKOL CATS, 2η θέση
Cheerleading All Girls Junior A TEAM AKOL PINK CATS, 3η θέση
Freestyle Pom Junior A TEAM AKOL CATS, 6η θέση

Στο “Olympus Cheer & Dance International Open 2019”, προέκυψαν οι παρακάτω ομαδικές και ατομικές  διακρίσεις:
Cheerleading Coed Junior Team AKOL EAGLES, 1η θέση
Group Stunt All Girls Junior Team AKOL EAGLES, 3η θέση
Group Stunt All Girls Senior Team AKOL EAGLES, 3η θέση
Duo Cheerleading Senior, Σύρου Βενετία & Λούλου Νικολέτα-Ρουμπίνη 1η θέση
Solo Cheerleading Senior, Σύρου Βενετία, 1η θέση
Junior Duo Cheerleading, Μαρλάση Ασημίνα & Γεωργίου Μαρία, 2η θέση
Duo Cheerleading Junior A, Καλλιαντάση Ηλιάνα & Πετρίδου Υακίνθη, 2η θέση
Duo Cheerleading Junior B, Μπράλιου Αικατερίνη-Άννα & Μπεϊνά Ιωάννα, 2η θέση
Solo Cheerleading Junior B, Σύρου Άννα 4η θέση
Solo Cheerleading Junior B,  Ταμπάκη Κων/να, 8η θέση
Solo Cheerleading Junior B, Κομματά Παρασκευή, 9η θέση
Να τονίσουμε ότι οι διακρίσεις των αθλητριών προέκυψαν μεταξύ τριακοσίων και πλέον προγραμμάτων.

Κατά την διεξαγωγή των αγώνων γιορτάστηκε και η Παγκόσμια Ολυμπιακή Ημέρα, με τη συμμετοχή αντιπροσωπείας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Ε.Ο.Ε.). και εκπροσώπων της Εθνικής Ολυμπιακής Αντιπροσωπείας.
Στο πλαίσιο αυτής της γιορτής η Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading, μεταξύ άλλων, τίμησε για την πολύχρονη δράση του σε αθλητικές δραστηριότητες τον πρώην πρόεδρο του δ.σ. του Ομίλου, Χάρη Αναστασίου (φωτο).

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γεώργιος Βασιλειάδης, ο Δήμαρχος του Παλαιού Φαλήρου κ. Ιωάννης Φωστηρόπουλος και ο υποστηρικτής και φίλος της Ομοσπονδίας Cheerleading ο κ. Παναγιώτης Γιαννάκης.

Το “Olympus Open” εντάσσεται στην κατηγορία Cheer League της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Cheerleading, από όπου οι συμμετέχοντες θα βαθμολογούνται προκειμένου να μετάσχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ζευγαριών και ομάδων που θα πραγματοποιηθεί το 2020.

Tο 2028, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες, θα γίνουν για πρώτη φορά και αγώνες Cheerleading.

“Για την εμφάνιση όλων των παιδιών και για τις διακρίσεις τους το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Κ.Ο.Λ. νιώθει την ανάγκη να συγχαρεί όλους τους συντελεστές των επιτυχιών και κυρίως τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους εντάσσοντάς τα στις δραστηριότητες του Ομίλου”.

Σχετικά