Σταμάτης Χαλβατζής- Μαζί για την Βοιωτία

Φίλες και φίλοι,

Η πολύ μικρή προεκλογική περίοδος ήταν απαγορευτική για να μπορέσω να επισκεφτώ όλες τις τοπικές κοινότητες της Βοιωτίας και να συζητήσω μαζί σας για τα προβλήματα και τις απόψεις σας για το αύριο του τόπου μας και της πατρίδας.

Επειδή όμως από την μέχρι τώρα επαφή και συζήτηση μαζί σας έχω σχηματίσει μια αντιπροσωπευτική εικόνα για τις αγωνίες , τις επιθυμίες και τις ελπίδες σας για το αύριο, θέλω συνοπτικά να σας εκφράσω το απόσταγμα αυτής της εμπειρίας.

Είναι κοινή διαπίστωση ότι η επάνοδος της Ν.Δ. στην κυβέρνηση θα είναι μια τεράστια οπισθοδρόμηση για την χώρα. Η κεντρική νεοφιλελεύθερη αντίληψη για την εκχώρηση στα ιδιωτικά συμφέροντας της κοινωνικής ασφάλισης, της δημόσιας υγείας και των υπηρεσιών διαχείρισης των δημοσίων αγαθών, θα οδηγήσει σε κοινωνικούς αποκλεισμούς και ακόμη μεγαλύτερη φτωχοποίηση του λαού.

Απέναντι σε αυτή την απάνθρωπη πολιτική, η συνέχιση της διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, εγγυάται την πορεία προς την κανονικότητα, με την εφαρμογή ενός μεταμνημονιακού προγράμματος για την εργασία, την κοινωνική συνοχή και την αναπτυξιακή πορεία της οικονομίας με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

Στις εκλογές της Κυριακής κρίνεται λοιπόν αν η Ελλάδα θα προχωρήσει μπροστά, στον δρόμο που άνοιξε η προοδευτική φιλολαϊκή διακυβέρνηση ή θα γυρίσει πίσω, σε μια πολιτική που πλουτίζει τους λίγους διατηρώντας σε συνθήκες μόνιμης λιτότητας τους πολλούς.

Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε για την ζωή μας. Αυτό ακριβώς είναι το απόσταγμα των συζητήσεων που είχα μαζί σας.

Σε αυτή τη μάχη επέλεξα να είμαι μπροστάρης, γιατί θέλω και μπορώ να είμαι η δική σας δυνατή και ανυποχώρητη φωνή στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Μαζί για τη Βοιωτία

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Σχετικά