ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ του υποψήφιου βουλευτή Βοιωτίας με το ΚΙΝΑΛ Μίμη Αγγέλου

Αγαπητέ μου Συμπολίτη – Βοιωτέ, με την παρέμβασή μου αυτή θα ήθελα να θυμίσω οτί κάποιοι μείναμε στην παράταξη, άοκνοι στρατιώτες για  να διωρθώσουμε τα κακώς κείμενα  πληρώνοντας πολλές φορές λάθη που δεν μας αναλογούσαν. Προσωπικά εγώ στη δυσκολότερη για το ΠΑΣΟΚ εκλογική αναμέτρηση τον Ιανουάριο του 2015, δεν προτίμησα την ασφάλεια του καναπέ μου, σε αντίθεση με άλλους που κρύφτηκαν, αλλά  πήρα το βάρος του υποψήφιου βουλευτή σχεδόν μόνος  γνωρίζοντας πως το ΠΑΣΟΚ τότε δεν θα εξέλεγε βουλευτή στο νομό. Έμεινα στην πολιτική και απέδειξα πως δεν βόλεψα προσωπικά μου σχέδια,  αλλά τα όνειρα μου για ένα καλύτερο μέλλον στη πατρίδα μας και στο νομό μας.

Θεωρώ λοιπόν, πως περισσότερο απο οποιονδήποτε άλλον έχω πλεόν το δικαίωμα να ζήτησω πρώτος την προτίμηση στη ψήφο σας, αφού η μέχρι τώρα πορεία μου αποδυκνύει οτι δεν υπηρξά ποτέ γυρολόγος και δεν παραμέρισα τις αξίες και τις αρχές μου για καμία καρέκλα. 

Όλοι μαζί λοιπόν την Κυριακή 7 Ιουλίου σηκώνουμε ανάστημα, πάμε στην κάλπη και ψηφίζουμε ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΠΑΣΟΚ, Ψηφίζουμε τη Σταθερή Αξία για τη Βοιωτία Δημήτρη (Μίμη) Αγγέλου.

Σας ευχαριστώ

Σχετικά