Το μήνυμα για τις εκλογές από την Ιωάννα Νταντούμη

Ονομάζομαι Ιωάννα Νταντούμη, κατάγομαι από το Παύλο Βοιωτίας και εδώ και πάνω από 30 χρόνια ζω και δραστηριοποιούμαι στη Λιβαδειά όπου και διατηρώ λογιστικό γραφείο. Η δράση μου περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη διαχείριση ενός πρότυπου κέντρου αποκατάστασης παιδιών και την ενασχόλησή μου με τα κοινά ως εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις. Υπηρέτησα το Δήμο μου ως Αντιδήμαρχος δύο φορές και παράλληλα είμαι εκλεγμένο μέλος σε φορείς όπως Επιμελητήριο, ΕΣΑμεΑ, Αντικαρκινική Εταιρεία, κλπ. 

Θα αναρωτιέστε λοιπόν… γιατί είμαι υποψήφια. Πειστική απάντηση δεν έχω!!! Έγιναν όλα τόσο γρήγορα που σκέφτομαι καμιά φορά ότι τα γεγονότα τρέχουν γρηγορότερα από τις σκέψεις. Το σίγουρο είναι ότι ένας άνθρωπος που ασχολείται με τα κοινά για πάνω από μια δεκαετία και οι πολίτες τον τιμούν επανειλημμένα, είναι δύσκολο να μείνει αμέτοχος σε στιγμές κρίσιμες, όπως αυτή που διανύουμε. Είμαι πεπεισμένη ότι ο χώρος από τον οποίο προέρχομαι, το ΠΑΣΟΚ, είναι αδήριτη ανάγκη για τη χώρα να είναι δυνατός και να αποτελεί καθοριστικό παράγοντα στις πολιτικές εξελίξεις.  

Από την ιδρυτική μας διακήρυξη που υπέγραψε ο αείμνηστος Α. Παπανδρέου, τους αγώνες της Μελίνας για ισότητα και ανάδειξη του πολιτισμού μας, μέχρι τον θεμελιωτή του Εθνικού Συστήματος Υγείας, Γ. Γεννηματά και από τον Κ. Σημίτη των μεγάλων έργων και της νομισματικής ένταξης, μέχρι τις βαθιές τομές στη Διοίκηση του Γ. Παπανδρέου, φτάνουμε στο ζοφερό σήμερα της κρίσης, όπου το Κίνημα Αλλαγής με τη Φώφη Γεννηματά στο τιμόνι, αποτελεί πυλώνα σταθερότητας και εγγυητή της Ευρωπαϊκής πορείας της Ελλάδας.

Από ένα τέτοιο λοιπόν κάλεσμα, δεν θα μπορούσα να απουσιάσω. Θέτω τον εαυτό μου στρατιώτη στη μάχη για να επιστρέψει η μεγάλη προοδευτική παράταξη στη θέση που της ανήκει! Στις 7 Ιουλίου ζητώ την ψήφο σας για να καταστήσουμε ξανά το Κίνημα Αλλαγής ένα μεγάλο φορέα της Ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας!

Την Κυριακή επιστρέφουμε στη λογική και ανακτούμε τη χαμένη μας αξιοπρέπεια!

Σχετικά