«Εμετικές» αναρτήσεις μέλους της ΝΔ: Θα κυβερνάμε αποκλειστικά με την ισχύ των γκλομπς μας

Σε «εμετικές» αναρτήσεις στο Facebook επιδόθηκε αξιωματικός της ΕΛΑΣ και μέλος της Νέας Δημοκρατίας, μετά τη νίκη του κόμματος της Πειραιώς στις εθνικές εκλογές.

Συγκεκριμένα, ο Κ. Ηλιόπουλος, που δηλώνει «Police captain στην ελληνική αστυνομία», έγραψε το εξής: «Θα παρακαλέσω ευγενικά για τελευταία φορά όποιοι ΚΟΠΡΟΙ δεν πρεσβεύουν τις αρχές, τις αξίες και τα πιστεύω της Νέας Δημοκρατίας να αποχωρήσουν από μόνοι τους από το προφίλ μου γιατί από αύριο θα τους ξεσκίσω ότι έχουν και δεν έχουν».

Απαντώντας σε σχόλιο στην ίδια ανάρτηση, έγραψε χωρίς ντροπή: «Η Ελλάδα από αύριο θα κυβερνιέται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την ισχύ των γκλομπς μας.-».

Ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί, αφού ακολούθησαν κι άλλες, χυδαίες και εξαιρετικά επικίνδυνες αναρτήσεις.

«Από αύριο κόπροι αναρχικοί και πουτ@ν@ς γιοι θα είμαστε στα Εξάρχεια. Εδώ και τώρα επανασύσταση της ομάδας Δ», έγραψε, ενώ αργότερα διέγραψε τη συγκεκριμένη ανάρτηση όπως και τις επόμενες.

Στη συνέχεια, απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη του ξεκαθαρίζει πως τα ΜΑΤ είναι στο πλευρό του και τονίζει πως η αστυνομία είναι το κράτος. «Κυριάκο Μητσοτάκη κυβέρνησε τη χώρα τη χώρα και τους Έλληνες όπως γουστάρεις! Τα ΜΑΤ είναι δίπλα σου γιατί ΕΜΕΙΣ είμαστε το Κράτος.-».

Η τελευταία ανάρτηση του ένστολου αφορά τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο και αποκαλεί πουτ@ν@ς γιο. «Πότε ο πουτ@ν@ς γιος Αλέξης Τσίπρας θα κάνει δήλωση παράδοσης της Κυβέρνησης στον ΗΓΕΤΗ Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;».

Κάποιες από τις αναρτήσεις αυτές συνόδευε στο τέλος τους ο αριθμός μητρώου του στη Νέα Δημοκρατία.


Σχετικά