Τον παγκόσμιο πρωταθλητή Παναγιώτη Εμμανουηλίδη βράβευσαν ο Δήμαρχος και το Δ. Σ. Δ. Θηβαίων

Τον Θηβαίο πρωταθλητή Παναγιώτη Εμμανουηλίδη βράβευσαν ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019, για τις σπουδαίες του διακρίσεις στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics, που διεξήχθησαν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Special Olympics Word Games Abu Dhabi 2019), όπου  αγωνίστηκε ως μέλος της Εθνικής Ομάδας κατακτώντας την 1η θέση με την ομάδα της σκυτάλης στα 4 Χ 100 και το χρυσό μετάλλιο καθώς και την  4η θέση στα 1.500μ. 

Ο κ. Δήμαρχος, πριν την έναρξη της συζήτησης των θεμάτων της ημερήσιας διατάξεως του Δ.Σ., απένειμε τιμητικό έπαινο στον αθλητή και ένα χρηματικό ποσό που θα του εξασφαλίσει την αγορά αθλητικών ειδών, συγχαίροντάς τον για τις μεγάλες του επιτυχίες. Επιπλέον, του δήλωσε την υπερηφάνεια των Θηβαίων συμπολιτών του για τη μέχρι σήμερα αθλητική του πορεία ενώ συνεχάρη  τους προπονητές, τον Πρόεδρο του Γ.Σ. “Πίνδαρος’ και τους οικείους του για την αμέριστη υποστήριξή τους. Με εγκωμιαστικά λόγια για τον αθλητή, την οικογένεια, τους προπονητές του και τον Σύλλογο “Πίνδαρο” μίλησαν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αθανάσιος Κοκοντίνης και οι Επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δ.Σ. κ.κ. Σταμάτης Χαλβατζής, Ηλίας Τραμπάκουλος και Γιώργος Κατσέλης ευχόμενοι καλή συνέχεια και επιτυχίες στους μελλοντικούς του αγώνες. 

Ο πρωταθλητής παρέλαβε με σεμνότητα το βραβείο του και καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους. Μαζί του στη βράβευση έδωσαν το παρόν ο πατέρας και η αδελφή του, ο Πρόεδρος του Γ.Σ. Θήβας “Πίνδαρος” κ. Ευάγγελος Κοκοντίνης και ο προπονητής του κ. Κώστας Κυριακάκης.

Σχετικά