Mε τους Βοιωτούς Ζαγαρίτη και Εμμανουηλίδη αναχωρεί ο Παναθηναικός για την Ολλανδία

zagaritis

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν

Το «τριφύλλι» έπειτα από μερικές μέρες προπονήσεων στο Κορωπί, αναχωρεί το πρωί της 15ης Ιουλίου για την Ολλανδία όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος του μήνα, χτίζοντας την ομάδα που θα παρουσιαστεί στα επίσημα ματς της νέας αγωνιστικής περιόδου.Τα φιλικά έχουν προγραμματιστεί, ανακοινώθηκε και το σπουδαίο παιχνίδι με τον Άγιαξ και ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε τους 26 που θα βρεθούν στην πτήση για τη χώρα της τουλίπας.Ανάμεσα σε αυτούς που θα δίνουν το «παρών», είναι ο Κόναν και οι Βαγιαννίδης, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπεζής και Ζαγαρίτης.Αναλυτικά: Διούφης, Κότσαρης, Χριστογεώργος, Μπότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Θεοχάρης, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Βαγιαννίδης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπεζής, Ζαγαρίτης, Μακέντα, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Καμπετσής, Κόναν

Η ανακοίνωση των «πρασίνων»: Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Βασίλη Ζαγαρίτη. Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών.Ο γεννημένος στις 4 Μαΐου 2001 εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού το 2015 από τον ΠΑΣ Κιθαιρών Καπαρελλίου.«Έγινα επαγγελματίας σε τεράστιο σύλλογο, όπως είναι ο Παναθηναϊκός και γι’ αυτό μόνο χαρούμενος θα μπορούσα να είμαι.
Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλα την οικογένεια μου, και στη συνέχεια τους ανθρώπους στον Παναθηναϊκό και στην ακαδημία, όπως και όσους με βοήθησαν να κάνω πραγματικότητα ένα από τα όνειρα μου. Παρ’ όλα αυτά τώρα αρχίζουν τα δύσκολα γιατί ο πήχης ανεβαίνει και οι στόχοι αλλάζουν.

Υπέγραψε ο Εμμανουηλίδης στον Παναθηναϊκό: «Είμαι γεμάτος περηφάνια»!

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Δημήτρη Εμμανουηλίδη έως τον Ιούνιο του 2022.Πριν καν συμπληρώσει το 19ο έτος της ηλικίας του ο Εμμανουηλίδης έχει αναδείξει το ταλέντο του, καταγράφοντας συμμετοχές στην πρώτη ομάδα από πρόπερσι.«Αυτό το συμβόλαιο με γεμίζει χαρά και περηφάνια γιατί στον Παναθηναϊκό με στηρίζουν και με εμπιστεύονται. Αποτελεί μια δικαίωση για τους κόπους μου αυτά τα 2,5 χρόνια που βρίσκομαι “Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Δημήτρη Εμμανουηλίδη έως τον Ιούνιο του 2022.Πριν καν συμπληρώσει το 19ο έτος της ηλικίας του ο Εμμανουηλίδης έχει αναδείξει το ταλέντο του, καταγράφοντας συμμετοχές στην πρώτη ομάδα από πρόπερσι.«Αυτό το συμβόλαιο με γεμίζει χαρά και περηφάνια γιατί στον Παναθηναϊκό με στηρίζουν και με εμπιστεύονται. Αποτελεί μια δικαίωση για τους κόπους μου αυτά τα 2,5 χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα. Μου δίνει αυτοπεποίθηση και περισσότερη ψυχολογική δύναμη να συνεχίσω την προσπάθειά μου να βελτιώνομαι καθημερινά μέσα από τη δουλειά και να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της.Ήθελα να μείνω γιατί ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος, ο οποίος «τρέχει» ένα project που βοηθάει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να εξελιχθούν. Θέλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη μέσα από την προσπάθειά μου και εκεί θα επικεντρωθώ από εδώ και πέρα.
Ευχαριστώ την οικογένεια και τα δικά μου πρόσωπα για όλη τη στήριξη που μου παρέχουν, αλλά και τους κ.κ. Νταμπίζα, Δώνη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν», δήλωσε ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του”.

thivaspor1.blogspot.com

Σχετικά