ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

karampela

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ  22-28/7

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

ΚΡΙΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο αυτή την εβδομάδα αρχίζει και εστιάζει στην διασκέδαση και στην δημιουργία, όπως επίσης και σε ερωτικά θέματα. Το δεύτερο δεκαήμερο αγωνίζεται και διεκδικεί με επιτυχία να περάσει τις απόψεις του. Επαγγελματικά υπάρχει ή αίσθηση ότι ελέγχεστε από άτομα κύρους ή καταπιέζεστε γιατί δίνετε πολύ ενέργεια για μικρό αποτέλεσμα. Ενώ το τρίτο δεκαήμερο έχει συνεχείς συζητήσεις και μετακινήσεις με την οικογένεια ή για θέματα σπιτιού, ίσως βρίσκεστε σε ανακαίνιση και αυτό είναι κάτι που σας ευχαριστεί.

ΤΑΥΡΟΣ.  Εστιάζετε στην οικογένεια, όμως θέλοντας να αλλάξετε πολλά στην ζωή σας ίσως να δημιουργείτε μόνοι σας κάποιες ρίξεις, αυτό επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο. Φροντίστε από αυτή την εβδομάδα να είστε συγκαταβατικοί, για καλύτερα αποτελέσματα την επόμενη, υπάρχει η καλή διάθεση από τους οικείους σας. Το δεύτερο δεκαήμερο έχει την δύναμη να ανταπεξέρθει σε χρηματοοικονομικά θέματα ή ότι έχει σχέση με χρήματα τρίτων ή κληρονομικά. Το τρίτο δεκαήμερο θα περάσει ευχάριστα με ανθρώπους που αισθάνεται άνετα, δεν θα λείψουν και ευχάριστα ταξιδάκια με αγαπημένα πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε για οικονομικά θέματα, που σας απασχολούσαν και παλαιότερα, ίσως την Πέμπτη να είναι καλύτερες οι συνθήκες για εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου. Το δεύτερο δεκαήμερο αν και βιάζεται να καταλήξει σε συμπεράσματα, για συνεργασίες και συγκατοίκηση ,πρέπει να είναι προσεκτικοί γιατί φαίνεται να πετυχαίνει, όμως μην βιαστούν να αποφασίσουν οριστικά. Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει αυξημένη επικοινωνία και μικρές διαδρομές. Ίσως ενδιαφέρεστε για μια επιμόρφωση ή γίνεστε  πιο κοινωνικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Σας απασχολούν οικονομικά θέματα και τώρα πρέπει να επικεντρωθείτε σε αυτό τον τομέα για να βρείτε λύσεις. Μετά από τις έντονες προσπάθειες που κάνατε στο παρελθόν θα έχετε έστω και αναδρομικά όφελος οικονομικό ή «ηθικό» από την εργασία σας. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου είστε πολύ επικοινωνιακοί και φλερτάρετε, το πιθανότερο με άτομα που ξέρατε από παλιά. Μετά από την έντονη επιρροή των εκλείψεων αρχίζετε και βρίσκετε τις ισορροπίες, όμως μην ξεχνάτε ότι τίποτα ακόμα δεν είναι οριστικό.

ΛΕΩΝ.  Αρχίζει η περίοδος τον γενεθλίων σας και σας εύχομαι χρόνια πολλά, το πρώτο δεκαήμερο έχει μεγαλύτερη δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση. Το δεύτερο δεκαήμερο και ειδικά όσοι έχετε γεννηθεί από 5-10/8 θα έχετε μια επιτυχία σε ένα δημιουργικό εγχείρημα, αλλά ίσως να πρέπει να περιμένετε λίγο μέχρι την τελική νίκη. Εσείς που έχουν γεννηθεί τέλος τρίτου δεκαημέρου, προσπαθείτε να λύσετε κάποιες παρεξηγήσεις, μπορεί να πρόκειται για ερωτικά θέματα είτε για οικονομικά θέματα, θα χρειαστεί να έχετε υπομονή γιατί δεν λύνονται  οριστικά τα ζητήματα που σας απασχολούν. Πιθανές μυστικές συναντήσεις ερωτικού χαρακτήρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Θα αρχίσετε να λειτουργείτε με πιο μυστικό τρόπο εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαήμερου, ίσως να κάνετε σχέδια που θα πρέπει να μείνουν κρυφά. Εσείς που έχετε γεννηθεί από 10-17/9 αντιμετωπίζετε κρυφούς ανταγωνιστές και πολλές φορές αναρωτιέστε αν αυτοί προέρχονται «εκ τον έσω» δηλαδή από δικού σας ανθρώπους. Βρίσκετε τρόπο να αντιμετωπίσετε προς στιγμή τις φοβίες σας και αυτό από μόνο του είναι μία νίκη. Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει έντονη κοινωνική ζωή δεν θα λείψουν οι παρέες και οι συναντήσεις με ομάδες, συλλόγους κτλ. Δεν αποκλείεται να έρθουν συζητήσεις για τα παλιά, όμως μέσα σε όλα αυτά θα δείτε ότι υπάρχουν και άτομα που ενδιαφέρονται για σας ερωτικά.

ΖΥΓΟΣ.  Αυτή η εβδομάδα είναι για να γεμίσετε τις «μπαταρίες» σας, πάρτε μια ανάσα από τις εκλείψεις του Ιουλίου και αρχίστε να γίνεστε πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς. Προσοχή χρειάζεται στον επαγγελματικό χώρο, όχι γιατί υπάρχει κάποιος κίνδυνος από εξωτερικούς παράγοντες, από εσάς εξαρτάται πως θα διαχειριστείτε το λόγο και τις υποσχέσεις που θα δώσετε. Γενικά είναι μια θετική εβδομάδα και για καλοκαιρινές εξορμήσεις. Στις 25/7, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, θα διαπιστώσετε ότι πετυχαίνετε σημαντικούς στόχους σε συλλογικούς χώρους.  Κρατήστε χαμηλούς τόνους  γιατί κάποια πράγματα μπορεί να αναιρεθούν αργότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο αρχίζει και εστιάζει στην καριέρα. Ενώ το δεύτερο δεκαήμερο έπειτα από μεγάλη μάχη και σκληρό ανταγωνισμό πετυχαίνει ένα στόχο που αποδίδει και οικονομικά. Τα αποτελέσματα βέβαια για όλο αυτό το εγχείρημα θα φανούν αργότερα. Το τρίτο δεκαήμερο δεν σταματά να συζητά για τις ιδέες του, είναι ένα διάστημα που είναι καλύτερα να μελετά παλιότερες γνώσεις για να τις εμπεδώσει. Νομικά θέματα που σας απασχολούσαν επανέρχονται,  τώρα οι συνθήκες είναι καλύτερες αλλά ακόμα δεν οριστικοποιούνται. Τα μακρινά ταξίδια ευνοούνται αρκεί να είναι καλά προετοιμασμένα για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις. Συναίσθημα με άτομα που είναι τελείως διαφορετικοί από εσάς.   

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Το δεύτερο δεκαήμερο αρχίζει αυτή την εβδομάδα και καταλαβαίνει την εύνοια του Δία γύρω στις 25/7, βλέπετε να υλοποιούνται κάποια σχέδια που κάνατε μαζί με άλλους και έτσι αρχίζετε να είστε και πάλι αισιόδοξοι. Αυτό το διάστημα είναι προπαρασκευαστικό σε ότι και να κάνετε. Θα χρειαστεί να μελετήσετε και να εξετάσετε κάθε φιλόδοξη ενέργεια ώστε να είστε έτοιμοι αργότερα να την πραγματοποιήσετε. Το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έχει οικονομικές απολαβές από τρίτους ή από χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς π.χ. ένα δάνειο που περίμενε να εγκριθεί. Στις συζητήσεις πρέπει να υπάρχει μία μυστικότητα μέχρι να υλοποιηθούν  οι υποσχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Σίγουρα δεν έχετε μείνει αλώβητοι από τις εκλείψεις του Ιουλίου, ακόμα και αν πρακτικά δεν έχετε κάνει τα ξεκαθαρίσματα ακόμα, συναισθηματικά έχετε τις απώλειες σας. Αυτό το διάστημα, το πρώτο δεκαήμερο θα εστιάσει σε οικονομικά που έχουν σχέση με τρίτους. Το δεύτερο δεκαήμερο, μετά από μια ενδοσκόπηση βρίσκει την δύναμη να σταθεί στα πόδια του και αυτό είναι μια νίκη. Όμως αν μιλάμε για πρακτικά θέματα καταφέρνει μια σημαντική συμφωνία ή ένα διακανονισμό και ωφελείται οικονομικά. Το τρίτο δεκαήμερο κάνει διάφορες συζητήσεις για συνεργασίες ή μιλά με τον/την σύντροφο του για την σχέση και υπόσχονται αμφότεροι τα καλύτερα, καλό θα ήταν να περιμένετε τον Αύγουστο για τελικές λύσεις γιατί ο Ερμής είναι ανάδρομος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Θα δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε συνεργασίες και στους συντρόφους σας. Ίσως να υπήρχαν έντονες διαμάχες αυτό το διάστημα. Γύρω στις 25/7 θα πετύχετε ένα στόχο μετά από έντονο ανταγωνισμό και θα επικρατήσετε σε παρέες, ομάδες κτλ. θα ευνοηθούν περισσότερο οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Όσοι έχουν γεννηθεί μετά τις 12/2 πρέπει να προσαρμοστούν στο χώρο εργασίας, άσχετα αν βλέπουν ότι κάθε τόσο κάτι αλλάζει. Μεγάλη κινητικότητα και εύνοια στην καθημερινότητα και στον εργασιακό χώρο. Έχετε καλή φήμη, φροντίστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους γιατί ο Ερμής είναι ακόμα ανάδρομος. Επωφεληθείτε από άτομα που σας εκτιμούν, πιθανή άνοδο στα εργασιακά θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ.  Η καθημερινότητά σας και οι σχέσεις με τους ανθρώπους στο χώρο εργασίας θα σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα. Έχετε αγωνιστεί αρκετά ώστε τώρα να περιμένετε μια επιβεβαίωση από άτομα κύρους, αυτό ισχύει εδικά για εσάς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο. Πιθανή άνοδο στην καριέρα, με το βλέμμα στο μέλλον χωρίς ρεμβασμούς γιατί έχουμε το Δία και τον Ερμή ανάδρομο που σημαίνει ότι τα πράγματα είναι ακόμα ρευστά. Το τρίτο δεκαήμερο έχει έντονο ερωτισμό και φλερτάρει ακατάπαυστα. Μην πείτε πράγματα που θα αναιρέσετε αργότερα. Σχεδιάζετε, διασκεδάζετε ίσως επίσης να ασχολείστε με καλλιτεχνικά θέματα. Η ομιλία σας είναι ευχάριστη. Μπορεί να συναντήσετε ανθρώπους από παλιά ή να ακούσετε ευχάριστα νέα τους.                                                                                                     

Σχετικά