Ο Αντώνης Ρέμος στις 26 Αυγούστου στη Θήβα

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ LIVE 2019

Χορηγός Επικοινωνίας permissos.gr

Μετά από ένα χειμώνα γεμάτο Sold Out παραστάσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, συντροφιά με την Δέσποινα Βανδή,

δύο νέα τραγούδια επιτυχίες “H ζωή αλλιώς» και «Εδώ και τώρα» (που μόλις κυκλοφόρησε)

και τις τρείς θεαματικές συναυλίες του σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και  Λεμεσό  με τους UB40 το διασημότερο συγκρότημα reggae διεθνώς, ο Αντώνης Ρέμος ταξιδεύει σε επιλεγμένους προορισμούς στην Ελλάδα.

Ο Αντώνης Ρέμος είναι κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής, αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη και πλέον αγαπημένη λαϊκή φωνή της γενιάς του και της τελευταίας εικοσαετίας κατά την διάρκεια της οποίας διένυσε και εξακολουθεί να διανύει πολλά χιλιόμετρα σημαντικών συνεργασιών και μεγάλων εμπορικών επιτυχιών.

 Μοναδική και ιδιαίτερη η χροιά του, καταλυτική η αμεσότητά του καθώς και ανεπιτήδευτη, δυναμική και καθηλωτική η σκηνική του παρουσία, του δίνουν δικαιωματικά την πρώτη θέση ανάμεσα στους Έλληνες τραγουδιστές.

Μοναδικά Sold Out όπου κι αν εμφανίζεται, τραγούδια επιτυχίες που καρφώνονται στις πρώτες πάντα θέσεις των Charts και videos με εκατομμύρια views, στοιχειοθετούν το προφίλ του πιο δυνατού έλληνα καλλιτέχνη.

Ο Αντώνης Ρέμος θα ταξιδέψει  σε διάφορα μέρη στην Ελλάδα, ηπειρωτική και νησιωτική.

Δευτέρα 26 Αυγούστου, ώρα 21:30

Θέατρο Μοσχοποδίου, Θηβα

ΠΙΝΔΑΡΕΙΑ 2019

Φέτος για ακόμη μια χρονιά θα γευτούμε μαγικές βραδιές με τον Αντώνη Ρέμο στα καλύτερά του, να μοιράζεται μαζί μας από τις πιο σύγχρονες χορευτικές επιτυχίες του μέχρι τις πιο βαθιά λαϊκές δυνατές στιγμές του σε ένα πρόγραμμα γεμάτο με τα δικά του αγαπημένα τραγούδια.

Αντώνης Ρέμος LIVE!

ΣΗΜΕΊΑ ΠΡΟΠΏΛΗΣΗΣ :

www.viva.gr

Θηβα :Πνευματικό κεντρο Δήμου, Δημαρχείο, Tsotras travel, seven spots

Λειβαδια : Wind

Χαλκιδα:  Wind, Seven spots

Σχετικά