Ικαρία: Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση της αστροφυσικού

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση της αστροφυσικού που είχε εξαφανιστή στην Ικαρία.

Το πτώμα της 34χρονης γυναίκας βρέθηκε σε χαράδρα,  στην περιοχή Καταφύγι 5χλμ  μακριά από τ οξενοδοχείο όπου διέμενε με τον σύντροφο της 

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε από  αστυνομικούς, πυροσβέστες και εθελοντές, κατά τη διάρκεια ερευνών στο χώρο που συνήθιζε να τρέχει. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία και έτσι όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Η 34χρονη Natalie Christopher, αστροφυσικός από τη Βρετανία, πήγε στην Ικαρία- στην περιοχή Κεραμέ- με τον 38χρονο Κύπριο σύντροφό της στις 3 Αυγούστου και επρόκειτο να αναχωρήσουν τη Δευτέρα (5/8) για την Κύπρο μέσω Αθήνας.

Το πρωί της Δευτέρας (5/8), όταν ξύπνησε ο 38χρονος, της τηλεφώνησε γιατί έλειπε. Στην τελευταία τους συνομιλία – σύμφωνα με τον Κύπριο σύντροφό της – η Natalie ανέφερε πως είχε πάει για τρέξιμο.

Η ώρα, όμως, περνούσε και η 34χρονη δεν επέστρεφε. Ο σύντροφός της υποστηρίζει πως προσπάθησε ξανά να μιλήσει μαζί της, ωστόσο, η ίδια δεν απαντούσε.

Έτσι, ο σύντροφός της δήλωσε την εξαφάνισή της στις 12:40 το μεσημέρι της Δευτέρας (5/8) στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Κηρύκου.

Σχετικά