Μαρούσι: Νέο βίντεο από τα επεισόδια – Αντιεξουσιαστής τρέχει να χτυπήσει άντρα που προσπαθεί να ξεφύγει

Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι το θύμα ήταν αστυνομικός, που συντόνιζε την επιχείρηση -Οι αντιεξουσιαστές συνεπλάκησαν με την αστυνομία στην «καρδιά» του Αμαρουσίου, όταν ο κόσμος έκανε αμέριμνος τη βόλτα του στη χριστουγεννιάτικη αγορά – Χειροβομβίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα κατέκλυσαν την περιοχή
Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας διακρίνεται αντιεξουσιαστής να τρέχει να χτυπήσει ένα άτομο.

Αισίως, παρεμβαίνει άμεσα άντρας των ΜΑΤ, με αποτέλεσμα να τραπεί σε φυγήο αντιεξουσιαστής. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί υποχωρούν για να εμφανιστεί ομάδα αντιεξουσιαστών με πυροσβεστήρες, τραπέζια και λοστούς που επιτίθενται κατά των ΜΑΤ.

Αντιεξουσιαστές συνεπλάκησαν με την αστυνομία στην «καρδιά» του Αμαρουσίου, όταν ο κόσμος έκανε αμέριμνος τη βόλτα του στη χριστουγεννιάτικη αγορά. Χειροβομβίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα κατέκλυσαν τον χώρο.

Το βίντεο έκανε το γύρο του διαδικτύου, με τις πρώτες πληροφορίες, να αναφέρουν ότι στο βίντεο απεικονίζεται ένας ηλικιωμένος

πολίτης. Ωστόσο,  αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίζονται ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο πρόκειται για αστυνομικό, που συντόνιζε την επιχείρηση. 


Φωτογραφίες και βίντεο καταγράφουν τις στιγμές πανικού που έζησαν όσοι βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (22.12.2019) στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι, με τα καταστήματα να είναι ανοιχτά, λόγω εορταστικού ωραρίου.

Στην προσπάθειά τους να καταλάβουν ξανά  την έπαυλη Κουβέλου, με αποτυχία, στη συνέχεια η ίδια ομάδα με κράνη και ρόπαλα επιτέθηκαν στους αστυνομικούς.

Η περιοχή καλύφθηκε από  καπνούς και δακρυγόνα, σπασμένες βιτρίνες, ενώ πολίτες έτρεχαν να γλιτώσουν, ακούγοντας να σκάνε χειροβομβίδες κρότου – λάμψης.

Σχετικά