Με πυροτεχνήματα άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Μουρίκι-ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Φαντασμαγορική Βραδιά προσέφερε το Σάββατο,η τοπική κοινότητα Μουρικίου-Πλατανακίου με πολύ κόσμο να βρίσκεται εκεί και να περιμένει το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Η συγκέντρωση μεγάλη, κόσμος, παιδικές φωνές, μουσικές, χρώματα, φώτα, κάλαντα,Αι Βασίλης,φάτνη συνέθεσαν ένα μαγικό σκηνικό που σηματοδότησε  την έλευση  του εορτασμού της Θεαγέννησης.

Ο ουρανός φεγγοβόλησε από τα πυροτεχνήματα,οι γυναίκες του χωριού προσέφεραν στον κόσμο λιχουδιές, ζαχαρωτά, κουραμπιέδες  μελομακάρονα.τσίπουρο και ο Άι Βαίλης μοίρασε δώρα στους μικρούς μας φίλους, σε μια άκρως εορταστική ατμόσφαιρα.

Την εκδήλωση  προλόγισε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σοβατζής.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Τ.Κ.Μουρικίου-Πλατανακίου κ.Δημήτρης Πέτρου  και μιλώντας στους παρευρισκόμενους  είπε χαρακτηριστικά, πως πρώτη φορά, φωταγωγείται το δέντρο στο Μουρίκι και η όλη εκδήλωση στηρίχθηκε μόνο από την τοπική κοινότητα,τους χορηγούς και  τους εθελοντές.

Να σημειώσουμε εδώ πως ο Δημήτρης Πέτρου,είναι ένας πετυχημένος αυτοδιοικητικός και επειδή έχει κάνει μεγάλο έργο στο Mουρίκι και στο Πλατανάκι, εκλέγεται συνεχώς τα τελευταία 30 χρόνια.

Ευχές έδωσαν και οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Θηβαίων κ.κ. Χατζησταμάτης και Παπαδημητρίου.

Μια πραγματικά άριστα οργανωμένη  εκδήλωση που εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους.

Τα Συγχαρητήριά μας στην Τ.Κ. Μουρικίου και στον Πρόεδρό της Δημήτρη Πέτρου.

Καλές γιορτές σε όλους-Και του χρόνου με υγεία.

Πλούσιο φωτορεπορτάζ ΕΔΩ

Σχετικά