Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Λιβαδειάς:Επιμένει στο Διχασμό η τοπική ΝΔ – Δε θα ακολουθήσουμε

Την επικίνδυνη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Πέτσα πως “Ο ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί ως Δούρειος Ίππος του Ερντογάν στην Ελλάδα” έσπευσε να οικειοποιηθεί η ΝΟΔΕ Βοιωτίας.(Δείτε Εδώ)

Την ώρα που στα ελληνικά σύνορα βρίσκεται σε εξέλιξη η εκβιαστική προσπάθεια Ερντογάν εναντίον Ευρωπαϊκής Ένωσης και Διεθνών Οργανισμών, κι ενώ ο Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, έχει δηλώσει πως θα βάλει πλάτη στη κυβερνητική προσπάθεια διασφάλισης των συνόρων, ζητώντας παράλληλα και Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών, ώστε να αποτυπωθεί στη πράξη η διάθεση συναίνεσης, παρατηρούμε την Νέα Δημοκρατία σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο συνεχώς να δυναμιτίζει διχαστικά το κλίμα, αδιαφορώντας για το διακύβευμα της διαχείρισης του Προσφυγικού ζητήματος.

Ίσως η κυβερνητική αδυναμία εύρεσης λύσεων στο Προσφυγικό/Μεταναστευτικό ζήτημα, η αδυναμία να πραγματοποιήσει τις προεκλογικές εξαγγελίες για την αναγκαία αποσυμφόρηση των νησιών, να υποχρεώνει τα στελέχη της ΝΔ, τοπικά & μη, να επιχειρούν τον απροσανατολισμό της δημόσιας συζήτησης μέσω της δημιουργίας εμφυλιακού κλίματος, “αποσιωπώντας” συμπεριφορές ταγμάτων ενόπλων πολιτών, ακόμη και σε συνεργασία με ντόπιους & ξένους νεο-ναζι, ξυπνώντας ανατριχιαστικές μνήμες του ελληνικού λαού.

Δε θα ακολουθήσουμε – αν κι ανησυχούμε βαθιά – παρά μόνον θα σημειώσουμε πως όταν η κυβερνητική πλειοψηφία αποφασίσει να δώσει ανάσα στα νησιά μας, μη λαμβάνοντας υπόψη την ενδεχόμενη δυσαρέσκεια των τοπικών δικών της αρχόντων της ενδοχώρας, εμεις θα είμαστε παρόντες για να ενισχύσουμε οποιαδήποτε προσπάθεια φιλοξενίας δικαιούχων ασύλου σε ανοιχτές δομές και διαμερίσματα.

Αισθανόμενοι την κρισιμότητα των στιγμών δε πρόκειται να πράξουμε στη λογική “οφθαλμόν αντί οφθαλμού” & θα προσπεράσουμε τόσο τις προεκλογικές χυδαιότητες και ψεύδη για το Προσφυγικό, όσο και τις σημερινές δηλώσεις υπόθαλψης από μεριάς ΝΟΔΕ Βοιωτίας, ακραίων & χυδαίων συκοφαντικων προσωπικών επιθέσεων κατά της Βουλευτή Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ, στη βάση μιας δήλωσής της, που παραποιήθηκε από γνωστή μονταζιέρα Fake News.

Καλούμε την τοπική ΝΟΔΕ & την ΟΝΝΕΔ Λιβαδειάς που κοινοποίησε την διχαστική αυτή ανάρτηση, να αλλάξουν ρότα, να ανακαλέσουν & να εργαστούν στη κατεύθυνση εξεύρεσης λύσεων ουσίας.

Όταν συμβεί αυτό, θα είμαστε αρωγοί.

Αν δε μπορούν να βρουν λύσεις και να πράξουν τα αυτονόητα για την διασφάλιση της κοινωνικής ειρήνης, ας κάνουν χώρο σε όσους αποδεδειγμένα μπορούν να διαχειριστούν κρίσιμα ζητήματα, ακόμη και σε πιο δύσκολες συνθήκες.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Λιβαδειάς

Σχετικά

Μία άποψη για το “Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Λιβαδειάς:Επιμένει στο Διχασμό η τοπική ΝΔ – Δε θα ακολουθήσουμε”

  1. Δημητρης

    Στον κοσμο τους τελειως!Αδυνατουν να λαβουν το μηνυμα που τους εδωσε ο λαος προσφατα!Αριστερες εμμονες!Απολαυση ο επιλογος “ας κανουν χωρο σε οσους μπορουν να διαχειριστουν ….”!Ο Συριζα δηλαδη!!!Βοηθεια!!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα