ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ  9-15/3/20

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο της Παρθένου μας παραπέμπει σε θέματα υγείας, εργασίας και κάθε είδους παροχής υπηρεσιών. Μπορούμε με σχολαστικότητα, υπομονή και διάθεση προσφοράς να καταφέρουμε πράγματα που δεν θα μπορούσαν να επιτευχθούν με την παρόρμηση. Όμως δεν πρέπει να φοβόμαστε να αποδεχθούμε τα συναισθήματά μας.  

ΚΡΙΟΣ.  (21-31/3) Προς το παρόν δεν θα έχετε ιδιαίτερες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή, όμως η Αφροδίτη δείχνει ότι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για εσάς θα σας βοηθήσουν είτε οικονομικά, είτε ηθικά. Ξαφνικές οικονομικές ευκαιρίες.  (1-10/4) Πολλές υποχρεώσεις και έντονη δράση σε σχέση με τους στόχους ή την καριέρα σας δεν σας αφήνουν να ξεκουραστείτε. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας. Η Πανσέληνος σας προτρέπει να ασχοληθείτε με θέματα καθημερινά ή με την υγεία σας που μπορεί να σας κρούει καμπανάκι, λόγω υπερκόπωσης.  (11-20/4) Ο Ερμής μετά τις 10/3 σας βοηθά να ξαναβρείτε την συνεννόηση με τους ομοϊδεάτες, τις παρέες και τις ομάδες που συμμετέχετε. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε πίεση από άτομα κύρους ή από θέματα που αφορούν την καριέρα σας. Όμως θα υπάρχουν και ευκαιρίες αρκεί να μην υπερβάλετε.

ΤΑΥΡΟΣ.  (21-30/4) Η Αφροδίτη στο δεκαήμερό σας, σας κάνει ιδιαίτερα συμπαθείς και σε συνδυασμό με τον Ουρανό ίσως φανείτε στους άλλους αρκετά προοδευτικοί. Αλλά και εσείς μπορείτε να δείτε με διαφορετικό τρόπο, από ότι παλαιότερα, τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας. Επωφεληθείτε και περάστε όμορφα.   (1-10/5) Η Πανσέληνος είναι θετική για εσάς, εκφράζεστε με γλαφυρό τρόπο, γίνεστε ρομαντικοί και αυτό επηρεάζει και τον γραπτό αλλά και τον προφορικό λόγο. Φυσικά με όλα αυτά γίνεστε αγαπητοί στους άλλους. Έχετε μεγάλη ενέργεια που διοχετεύετε σε ομαδικές που έχουν σχέση με προσφορά, όμως βγαίνει έντονα και η καλλιτεχνική δημιουργία. Εκφράζετε δυναμικά τις ιδέες σας.  (11-21/5) Η φιλοσοφία σας αλλάζει και στοιχειοθετείτε άλλες απόψεις και στόχους, ενθουσιάζεστε με τις καινούργιες προοπτικές. Ίσως λειτουργήσετε σε ομάδες που πριν σας ήταν άγνωστες, όμως θέλετε να εμβαθύνετε και να καταλάβετε τι ενστερνίζεται αυτή η διαφορετική νοοτροπία.  Οι φίλοι θα είναι σημαντικοί αυτή την περίοδο για εσάς τους Ταύρους.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  (22-31/5) Η αίσθηση που έχετε πολλές φορές ότι θα ανατραπούν όλα, είναι καθαρά ψυχολογική. Κρατάτε μυστικά που έχουν σχέση με την ερωτική σας ζωή ή νιώθετε ότι δεν μπορείτε να εκφράσετε ανοιχτά τα συναισθήματά σας. Σκεφθείτε θετικά για να μπορείτε να ελέγξετε τις ανασφάλειες σας.  (1-10/6) Έχετε πολύ ένταση για οικονομικά θέματα, αλλά θα πάρετε μια «ανάσα» γιατί θα ωφεληθείτε, αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, από την δουλειά σας. Η Πανσέληνος θα σας μπερδέψει ακόμα περισσότερο στο να βγάλετε συμπεράσματα, σε σημαντικούς τομείς της ζωή σας. Η οικογένεια σας χρειάζεται, και οι στόχοι σας είναι ασταθείς. Πάρτε το χρόνο που θέλετε για να αποφασίσετε τι έχετε πραγματικά ανάγκη, είστε συναισθηματικά φορτισμένοι.  (11-21/6) Για σας η άμεση προτεραιότητα είναι η καριέρα και η κοινωνική σας προβολή. Έχετε τη δυνατότητα να βρείτε οικονομικούς πόρους από χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς ή από χρήματα τρίτων. Ο Ερμής μετά τις 10/3 σας βοηθά στο να εκφράσετε τις απόψεις σας και να γίνεστε κατανοητοί. Αν είστε σπουδαστές, αρχίζετε και μπαίνετε πάλι στους ρυθμούς σας, χωρίς καθυστερήσεις αυτή την φορά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  (22/6-2/7) Κοινοί σκοποί και στόχοι σας ενώνουν με ένα άτομο που σας εκλύει συναισθηματικά αυτό το διάστημα. Μέσα από καινούργιες παρέες, ομάδες, συλλόγους κτλ. θα έχετε ξαφνικές ευχάριστες στιγμές. Αυτή την εβδομάδα πρέπει να γίνετε πιο κοινωνικοί και να συμμετέχετε σε κοινές δράσεις. (3-12/7) Ο Άρης απέναντι σας δείχνει ότι ο/η σύντροφος έχει απαιτήσεις από εσάς, μην αντιδράτε στις εντάσεις για να περάσετε μια ήρεμη εβδομάδα. Η Πανσέληνος δεν είναι αρνητική για εσάς, σίγουρα σε γενικές γραμμές είναι μια Σελήνη που δημιουργεί μια σύγχυση, αλλά εσάς θα σας βγάλει μια «ιδεοληψία» και έναν ρομαντισμό, κάτι που δεν είναι καθόλου άσχημο. Αν ασχολείστε με την τέχνη και το λόγο γραπτό ή προφορικό τότε θα έχετε περισσότερη ακόμα εύνοια.  (13-22/7) Περιορισμένοι αισθάνεστε από τους δικού σας ανθρώπους. Κάνετε «εκκαθαρίσεις» στην προσωπική σας ζωή όλο αυτό το διάστημα, σίγουρα πολλές φορές δεν είναι ευχάριστο αλλά είναι αναγκαίο για να πάτε μπροστά. Αυτή η εβδομάδα είναι θετική σε ότι έχει σχέση με  στόχους, σπουδές και συνεργασίες μετά τις 10/3.

ΛΕΩΝ.  (23/7-2/8) Ο Ουρανός, ο πλανήτης των αλλαγών, βρίσκεται σε μία νευραλγική θέση για εσάς. Η καριέρα και οι στόχοι πολλές φορές μεταβάλλονται. Ίσως να συμβαίνουν ξαφνικά γεγονότα που σας κρατούν συνέχεια σε ετοιμότητα. Δεν είναι αρνητικό, αρκεί να μην αντιδράτε σπασμωδικά. Οι αλλαγές μπορεί να έχουν σχέση και με το κοινωνικό σας στάτους. Αδράξτε τις ευκαιρίες αντί να σαστίζετε.  (3-12/8) Θα έχετε έντονη καθημερινότητα και στο χώρο εργασίας μπορεί να έχετε σκληρό ανταγωνισμό. Όμως από την άλλη θα είστε πολύ παραγωγικοί στην εργασία σας, προσοχή στην υπερκόπωση. Η υγεία σας είναι ένας σημαντικός τομέας που πρέπει να προσέξετε. Ο κόπος σας μπορεί να ανταμειφτεί αλλά με μυστικό τρόπο. Προσοχή σε ότι έχει σχέση με τα οικονομικά σας. Ελέγξτε κάθε επενδυτική δράση και απόφαση, ίσως δεν είναι όλα έτσι όπως φαίνονται με την «πρώτη ματιά».  (13-23/8) Μπορείτε πιο εύκολα να συζητήσετε με τον/την σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Αν ασχολείστε με οικονομικά ή έχετε θέματα με τράπεζες, κληρονομικά και χρηματοδοτήσεις μπορείτε αυτή την εβδομάδα να έχετε θετική εξέλιξη. Η πίεση στην δουλειά θα υπάρχει, αλλά για λίγο ακόμα. Μπορείτε όμως να βάλετε γερές βάσεις για το μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  (24/8-2/9) Είναι μια εβδομάδα ουδέτερη που σας βοηθά να ανοίξετε τους ορίζοντές σας, αν όχι να ταξιδέψετε, να φιλοσοφήσετε και να αισθανθείτε όμορφα κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Ευνοούνται η μελέτη και οι σχέσεις με διαφορετικούς ανθρώπους από εσάς.  (3-12/9) Θετική εβδομάδα με την τάση να ασχοληθείτε με χόμπι και γενικά με πράγματα που σας ευχαριστούν. Η ισορροπία βρίσκετε στο συνδυασμό ευχαρίστησης και ζωτικότητας με ανάλογη προσφορά στον/στην σύντροφο. Προσοχή στις σχέσεις και συνεργασίες. Η Πανσέληνος γίνεται στο ζώδιο σας, που σημαίνει ότι δίνετε μεγάλη σημασία στα συναισθήματά σας και έτσι αποτιμάτε και τους άλλους.  (13-23/9)  Συνειδητοποιείτε ότι πολλά από αυτά που σας ευχαριστούσαν μέχρι χτες, είναι παρελθόν. Ότι ξεκινά όλο αυτό το διάστημα, σας κάνει να βλέπετε ότι υπάρχει μέλλον αρκεί να εκτιμήσετε τα καινούργια δεδομένα. Σταθεροποιείτε τις σχέσεις σας και μέσα από ενδοσκόπηση μπορείτε πλέον να στηρίξετε μια καινούργια ερωτική σχέση. Τα παιδιά θα σας δώσουν χαρά. Διασκεδάστε με αγαπημένα πρόσωπα. Συνδυάστε την ενεργητικότητά σας με την προσφορά στους άλλους.

ΖΥΓΟΣ.  (24/9-2/10) Τα χρηματοοικονομικά σας είναι ένας αστάθμητος παράγοντας που σας προκαλεί ανασφάλεια. Όμως αυτή την εβδομάδα ίσως να έχετε θετικές εξελίξεις σε κληρονομικά ή οικονομικά από τρίτους που σας βοηθούν να ισορροπήσετε. Επωφεληθείτε και ανακάμψτε.  (3-12/10) Η ανάγκη για μια ήρεμη οικογενειακή ζωή, σας προτρέπει να προσφέρετε όσο το δυνατόν περισσότερη βοήθεια σε πρακτικά θέματα στο σπίτι. Η Πανσέληνος σας κάνει να κλείνεστε στον εαυτό σας. Ίσως να έχετε ανάγκη ξεκούρασης  ψυχικής αλλά και σωματικής. Έχετε επικεντρωθεί στην δουλειά όμως αυτό που είναι σημαντικό είναι να προσέξτε την υγεία σας.  (13-23/10) Η καθημερινότητα και η δουλειά σας απασχολεί ιδιαίτερα αυτό το διάστημα. Πρέπει να βρίσκετε διεξόδους για να αντιμετωπίζετε πιο αισιόδοξα τις καταστάσεις που σας ενοχλούν ή σας δυσαρεστούν στην καθημερινή σας ζωή ή σε ότι αφορά ακίνητα. Θα έχετε καλή έκβαση αυτή την εβδομάδα σε θέματα που σας απασχολούν εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, αρκεί να δείτε την θετική πλευρά των καταστάσεων και ειδικά με τα άτομα της οικογένειας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  (24/10-2/11) Ουδέτερη εβδομάδα που σας βοηθά να αναδιοργανωθείτε. Οι αλλαγές που γίνονται στην ζωή σας είναι σημαντικές, όμως έχετε και ευχάριστες εκπλήξεις που δεν σας αφήνουν να βαρεθείτε. Πρέπει να καταλάβετε ότι καθετί που αλλάζει, έχει σχέση και με την δική σας συμπεριφορά ή γίνεται με δική σας επιλογή.  (3-12/11) Θετική εβδομάδα με έντονες συζητήσεις και πολλές μετακινήσεις. Συνέπεια αυτής της επικοινωνίας είναι ότι μπορεί να βρείτε μέσα στο κοντινό σας περιβάλλον ένα άτομο που θα είναι αισθησιακό ή ρομαντικό και θα σας κινήσει το ενδιαφέρον. Μεγάλη καλλιτεχνική δραστηριότητα και ειδικά σε ότι έχει σχέση με συγγραφή.  (13-22/11) Η ενασχόλησή σας με δημιουργικές εργασίες έχουν αποτελέσματα. Μετά από ξεκαθαρίσματα που κάνατε από ανθρώπους που ήταν στο άμεσο περιβάλλον σας, βλέπετε ότι σχέδια που είχατε κάνει, εκπληρώνονται έστω και μέσα από αναθεωρήσεις. Επιτεύγματα παιδιών ή νεαρών ατόμων είναι θετικά. Μετά τις 10/3 μπορείτε να συζητήσετε πιο εύκολα με άτομα από την οικογένειά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  (23/11-2/12) Η καθημερινότητα έχει αρχίσει και σας κουράζει. Στο χώρο εργασίας υπάρχουν πολλές αλλαγές που ίσως να μην σας βρίσκουν σύμφωνους. Η εβδομάδα είναι ουδέτερη και μπορείτε να προγραμματίσετε τις επόμενες κινήσεις σας πιο εύκολα.  (3-12/12) Αγωνίζεστε να αποκτήσετε υλικά αγαθά. Μετά από τόσες δυσκολίες στο παρελθόν τώρα έχετε την ανάγκη να διασφαλίσετε τα κεκτημένα σας. Σε αυτό μπορεί να σας βοηθήσουν  άτομα από το περιβάλλον σας. Υπάρχει όμως και η περίπτωση να κάνετε έξοδα για συγγενείς, φίλους κτλ. που βρίσκονται σε δύσκολη θέση, με δική σας πρωτοβουλία.  (13-21/12) Ο Ερμής σε ορθή φορά μετά της 10/3 επιτέλους, σας βοηθά να έχετε πιο εύκολη επικοινωνία και να μην υπάρχουν καθυστερήσεις σε μετακινήσεις και γραφειοκρατικά θέματα. Η οικογένειά σας είναι ο τομέας που σας απασχολεί και εκεί δίνετε όλη την προσοχή σας. Ίσως χρειαστεί να βοηθήσετε τους δικούς σας ανθρώπους οικονομικά ή αυτοί να σας στηρίξουν ηθικά αλλά και πρακτικά σε ότι έχετε ανάγκη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  (22-31/12) Δεν επηρεάζεστε ιδιαίτερα από το πλανητικό σκηνικό αυτή την εβδομάδα. Όμως έχετε ευχάριστες ξαφνικές δημιουργικές στιγμές και όχι μόνο, συναισθηματική αναζωογόνηση, καθώς και έξυπνες ιδέες που θα σας απελευθερώσουν από τα συνηθισμένα. Τα παιδιά θα σας ξαφνιάζουν ευχάριστα.  (1-10/1) Μαχητικοί και ανυπόμονοι σε ότι καταπιαστείτε. Αυτό αν το χειριστείτε σωστά θα έχει θετική ανταπόκριση από το περιβάλλον σας. Το πιθανότερο είναι να στηρίξετε ανθρώπους που έχουν την ανάγκη σας. Η Πανσέληνος είναι θετική για εσάς, γιατί βάζετε στόχους, ακόμα και με συναισθηματική πίεση και καταφέρνετε να τις υλοποιήσετε.  (11-20/1) Αλλάζετε σαν προσωπικότητες σε βάθος χρόνου, όλοι θα καταλάβετε τις διαφορές. Αυτή την εβδομάδα η αισιοδοξία σας θα κάμψει και τον πιο δύσπιστο από το περιβάλλον σας. Ενώ στο τέλος της εβδομάδας μπορείτε να πείσετε, χωρίς μεγάλη προσπάθεια, εκφράζοντας τις ριζικές αναθεωρήσεις  που έχετε κάνει στην ζωή σας. Γίνεστε πιο πειθαρχημένοι και η σταθερότητα ίσως σας ηρεμεί. Προσοχή στις εμμονές και στις φοβίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  (21-31/1) Χωρίς μεγάλες μεταβολές αυτή η εβδομάδα, με μόνιμη όμως την αίσθηση ότι οι δικοί σας άνθρωποι κάνουν την επανάστασή τους. Έχετε την δυνατότητα να περάσετε όμορφα στο χώρο του σπιτιού διακοσμώντας το χώρο σας.  (1-8/2) Εκτός από την αίσθηση ότι σας γίνεται επίθεση χωρίς να ξέρετε ποιος και γιατί. Κατά τα άλλα κύριο μέλημα σας είναι τα οικονομικά και αυτό σας αγχώνει. Θα πάρετε υποσχέσεις για κρυφή οικονομική βοήθεια, όμως να είστε επιφυλακτικοί για το αποτέλεσμα. Η Πανσέληνος επιβεβαιώνει την προσήλωσή σας στον οικονομικό τομέα, υπάρχουν υποχρεώσεις προς τρίτους που πρέπει να μεριμνήσετε.  (9-19/2) Ο Ερμής μετά τις 10/3 σας βοηθά να εκφράσετε τις απόψεις σας με μεγαλύτερη ευκολία, είναι πολύ σημαντικό να μην έχετε καθυστερήσεις λόγω ασυνεννοησίας. Δίνετε μεγάλο μέρος από την ενέργειά σας, για να εξασφαλίσετε τα κεκτημένα σας και το πιθανότερο είναι αυτή την εβδομάδα να τα καταφέρετε. Θα προωθηθούν οικονομικά θέματα με μυστικό τρόπο.

ΙΧΘΥΕΣ.  (20-29/2) Το περιβάλλον σας αλλάζει αργά αλλά και καινούργιοι άνθρωποι μπαίνουν ξαφνικά στην ζωή σας. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε εύνοια από συγγενείς και φίλους. Είναι ένα ουδέτερο επταήμερο που σας βοηθά να αποδεχθείτε τις αλλαγές και να οργανωθείτε για το μέλλον.  (1-10/3) Ο Ποσειδώνας πολλές φορές δεν σας αφήνει να δείτε καθαρά τις καταστάσεις γι αυτό πάντα να επιστρατεύετε και την λογική. Όμως είστε πολύ συμπαθείς και ρομαντικοί και γι αυτό σας προσέχουν οι άλλοι. Αυτή την εβδομάδα γίνεστε αποδεκτοί από ομάδες, συλλόγους, παρέες κτλ. ακριβώς για αυτή την τάση που έχετε να βλέπετε τα πράγματα πιο ουτοπιστικά.  (11-20/3) Μεγάλη αναγνώριση και άνευ όρων αποδοχή έχετε από μία ομάδα ανθρώπων και ακριβώς το αντίθετο από άλλες. Αυτή την εβδομάδα δεν θα έχετε αντιπάλους γιατί φαίνεται ότι οι ομοϊδεάτες σας, σας στηρίζουν.                                                                                   

Σχετικά