Κλειστοί με ελάχιστες εξαιρέσεις οι αθλητικοί χώροι του Δήμου Τανάγρας

Ανακοίνωση

Έπειτα από επικοινωνία με τον Γ. Γραμματέα Αθλητισμού και βάση του ΦΕΚ 1644/Β’ 3-5-2020 Άρθρο 3 και σύμφωνα με την επιβολή του μέτρου προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας με ισχύ από 4/5 έως 10/5, οι αθλητικοί χώροι του Δήμου Τανάγρας θα παραμείνουν κλειστοί και κατ’ εξαίρεση των απαγορεύσεων επιτρέπεται η πρόσβαση στο Δημοτικό Στάδιο Ευάγγελος Δεπάστας για την κάλυψη προπόνησης και προετοιμασίας αθλητών που μετέχουν σε προεθνικές ομάδες των παρακάτω αθλημάτων : σκοποβολή, επιτραπέζια αντισφαίριση, ενόργανη γυμναστική, ρυθμική γυμναστική (ατομικό), ξιφασκία, άρση βαρών, αντισφαίριση, στίβος.

Επιπλέον όσον αφορά τα μαχητικά αθλήματα : πάλη, ταεκβοντό, πυγμαχία, τζούντο, καράτε, ζίου ζίτσου, παγκράτιο, κικ μπόξινγκ, επιτρέπεται προπόνηση ΜΟΝΟ φυσικής κατάστασης με ολιγομελή τμήματα σε ανοικτούς ιδιωτικούς χώρους.

Επίσης, θα ενημερώσουμε τους υποψήφιους μαθητές των Πανελλαδικών που έχουν δηλώσει Σ.Ε.Φ.Α.Α., Στρατιωτικές σχολές και Σχολές Σωμάτων Ασφαλείας, μόλις ανακοινωθεί η σχετική εγκύκλιος, ώστε να προπονηθούν επαρκώς για τα αγωνίσματα στα οποία θα εξεταστούν.

Οι ενημερώσεις μας θα ανανεώνονται κάθε εβδομάδα σύμφωνα με τις εγκυκλίους και οδηγίες του υπουργείου αθλητισμού.

Παρακαλούμε θερμά την αυστηρή τήρηση των απαιτούμενων κανόνων ατομικής υγιεινής και προστασίας.

Σχετικά