Ο Αλέξης Τσίπρας πάει Ζάππειο τη Δευτέρα

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, οριστικοποιήθηκε ο χώρος και η ώρα (18:30 το απόγευμα) που θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι 2»

Η απόφαση οριστικοποιήθηκε. Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες από την Κουμουνδούρου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα παρουσιάσει τελικά την επικαιροποιημένη πρόταση του κόμματός του για την ανάταξη της χώρας μετά την πανδημία, υπό τον εύγλωττο τίτλο «Μένουμε Όρθιοι 2», τη Δευτέρα στις 18:30 το απόγευμα στο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου.

Θυμίζουμε ότι στον ίδιο χώρο τον Ιούνιο του 2018 ο κ. Τσίπρας, με την ιδιότητα τότε του πρωθυπουργού, είχε ανακοινώσει «την επίλυση του προβλήματος του ελληνικού χρέους μετά από οχτώ ολόκληρα χρόνια» όπως έλεγε τότε, φορώντας μάλιστα ειδικά για την περίσταση αυτή, κόκκινη γραβάτα.

Τώρα επί της ουσίας ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι έτοιμος να παρουσιάσει όπως λένε οι συνεργάτες του, το νέο κοινωνικό συμβόλαιο του ΣΥΡΙΖΑ που θα δίνει λύσεις στα οικονομικά και οικονομικά προβλήματα που εντάθηκαν μετά την πανδημία του κορονοϊού.

Σχετικά