Υπό την αιγίδα της Γ. Γ. Αθλητισμού ο 3ος αγώνας δρόμου Θεσπιές-Θερμοπύλες

Πιστοποίηση του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων για διοργάνωση εκδηλώσεων 

αθλητικού Τουρισμού .

Υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ο 3ος αγώνας δρόμου Θεσπιές-Θερμοπύλες.

      Με δυο σημαντικά νέα ,στον αθλητικό τομέα κλείνει η Εβδομάδα για το Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων.

      Το πρώτο αφορά την πιστοποίηση που έλαβε ο Δήμος μας, από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, για τη διοργάνωση εκδηλώσεων Αθλητικού Τουρισμού και Αθλητικής αναψυχής, μετά από πλήρη φάκελο που κατέθεσε . Παρόμοια πιστοποίηση έχουν περίπου πενήντα (50) φορείς στη Χώρα, μεταξύ των οποίων ελάχιστοι Δήμοι και δίνει τη δυνατότητα διοργάνωσης αθλητικών  εκδηλώσεων με συγκεκριμένες προδιαγραφές που μπορούν να φέρουν και την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

      Το δεύτερο αφορά στον επετειακό   3ο αγώνα δρόμου, Θεσπιές – Θερμοπύλες, “” ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ””της μάχης των Θερμοπυλών ,που συνδιοργανώνει,1-2 Αυγούστου,ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΕΩΝ με τον ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ και τον ΔΗΜΟ ΛΑΜΙΕΩΝ, με την  ενεργή στήριξη της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και των Δήμων, ΛΕΒΑΔΕΩΝ, ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ-ΕΛΑΤΕΙΑΣ και ΚΑΜΈΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ, ο οποίος τίθεται επισήμως ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ  της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού,ως σημαντικό αθλητικό γεγονός, μετά από αίτημα,με πλήρη φάκελο,που κατέθεσε ο Δήμος Αλιάρτου Θεσπιέων . Το γεγονός  αυτό δημιουργεί προστιθέμενη αξία  και είναι βέβαιο πως ο αγώνας  καταλαμβάνει πλέον σημαντική  θέση στο χάρτη των αθλητικών διοργανώσεων.

     Και οι δυο αυτές εξελίξεις που προέκυψαν κατόπιν σοβαρής τεκμηρίωσης από την πλευρά του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για διοργάνωση επισήμων και ασφαλών αθλητικών εκδηλώσεων, ενώ συνάδουν με το στόχο της Δημοτικής Αρχής για την αξιοποίηση του αθλητικού αποθέματος της περιοχής μας.

  ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΘΕΣΠΙΕΩΝ

  ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Σχετικά