Σε ρυθμούς “700 Ηρώων” οι Θεσπιές-ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Σε ρυθμούς “2.500 χρόνια από την Μάχη των Θερμοπυλών και την θυσία των 700 Θεσπιέων””κινούνται αυτές τις ημέρες οι Θεσπιές, καθώς έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την εν λόγω επέτειο.

Εκτός από τις εκδηλώσεις ο Δήμος Αλιάρτου Θεσπιέων σε συνεργασία με την ομάδα εθελοντών Θεσπιών και την τοπική κοινότητα,προετοιμάζεται, δίνοντας βάση και στην εικόνα Θεσπιών.

Οι εργασίες είναι πυρετώδεις και τα μηχανήματα  του δήμου,βρέθηκαν σήμερα στον χώρο του Μνημείου και διαμόρφωσαν τον χώρο, όπου θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις για την επέτειο των 2.500 χρόνων.

Παράλληλα η ομάδα εθελοντών Θεσπιών,αποψίλωσαν και καθάρισαν τον χώρο πέριξ του μνημείου,προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για την υποδοχή των αθλητών του 3ου Αγώνα Δρόμου “ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ” Θεσπιές-Θερμοπύλες,102 χλμ.την 1η Αυγούστου.

Οι δραστηριότητες των εθελοντών θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες εντός των Θεσπιών και  καλούν τους κατοίκους, μέσα από την κάμερα του permissos.gr,να συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις,για να πετύχουν την καλύτερη εικόνα για τις Ιστορικές Θεσπιές.

Η νέα εικόνα του αγάλματος του ΔΗΜΟΦΙΛΟΥ,μετά από την παρέμβαση του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων, είναι εντυπωσιακή και μοιάζει να τοποθετήθηκε μόλις χθες.

Δείτε την σχετική ανάρτηση ΕΔΩ

Σχετικά