To Κίνημα Φίλων Ανδρέα Παπανδρέου γίνεται κόμμα

Ένα ακόμα νέο κόμμα ετοιμάζεται να έρθει στην πολιτική ζωή της χώρας.

Αυτό των φίλων του Ανδρέα Παπανδρέου ή για την ακρίβεια «Κίνημα Φίλων Ανδρέα Παπανδρέου» όπως είναι το πλήρες όνομα της σελίδας που διατηρούν στο Facebook και μετράει 13.500 μέλη.

Στην σχετική ανακοίνωση που έκαναν εκεί, αναφέρουν πως θα είναι ο τρίτος πόλος Δημοκρατικής-Πατριωτικής Συμπαράταξης, ξεκαθαρίζοντας οτι δεν πρόκειται ποτέ να συνεργαστούν είτε με το ΚΙΝΑΛ, είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Ιδρύουμε Ανδρεϊκό Κίνημα, θα συμμετέχουμε στις εκλογές ως τρίτος πόλος Δημοκρατικής-Πατριωτικής Συμπαράταξης.

Δεν θα συνεργαστούμε με του διαπλεκόμενους του ΚΙΝΑΛ και τους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1974 δεν πήγε με την ΕΔΗΚ και στην καραμέλα “είσαι διασπαστής, όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις μαζί να φύγει η Δεξιά απάντησε” Ρε άντε απο εδώ συμβιβασμένοι που θα γυρίσω στο 1965″!

Και δικαιώθηκε, αφού η μισή Ένωση Κέντρου πήγε με τον Καραμανλή! Ξεχνάτε πως έχουμε εκλογές με ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ; Προχωράμε αυτόνομα και αυτοδύναμα ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ με σημαία την Ανδρεϊκή Πολιτική Παρακαταθήκη!

Σταματήστε να μιλάτε ιδίως εσείς που ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ ΑΝΕΧΘΗΚΑΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ να μετατραπεί σε κόμμα του κατεστημένου και τον ΣΥΡΙΖΑ να πουλάει αδιαμαρτύρητα την Μακεδονία! Ανδρέας μέχρι να σας βάλουμε και μερικούς απο σας στην φυλακή ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ και δεν έχετε να ζηλέψετε τίποτε απο τον Μητσοτάκη που ετοιμάζει την μεγάλη προδοσία της ΑΟΖ και του εθνικού μας πλούτου! ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ!».

Σχετικά