Με το ένα πόδι εκτός ΣΥΡΙΖΑ…

Όταν πέρυσι, για μισή τηλεοπτική σεζόν ο Αλέξης Γεωργούλης έδινε το «παρών» σε ένα talent show, στην Κουμουνδούρου είπαν να κάνουν… υπομονή, παρά το βαρύ κλίμα που είχε διαμορφωθεί για την «παράλληλη απασχόληση» του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ωστόσο, τώρα που ο…
Αλέξης Γεωργούλης αναλαμβάνει μία… καθημερινή «παράλληλη απασχόληση», τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Βλέπετε, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξ αντικειμένου θέτει σε δεύτερη μοίρα τα καθήκοντά του στην Ευρωβουλή, καθώς «σε έναν πολύ διαφορετικό ρόλο, έρχεται στο OPEN παρουσιάζοντας το πιο απρόβλεπτο και συναρπαστικό καθημερινό τηλεπαιχνίδι γνώσεων», όπως ενημερώνει από χθες το κανάλι. 

«Με απλούς κανόνες και μεγάλες ανατροπές, στο JOKER όλα μπορούν να συμβούν, καθώς ο παίκτης διεκδικεί μέχρι και 30.000 ευρώ! Ο Αλέξης Γεωργούλης έρχεται με διάθεση για παιχνίδι, αυθορμητισμό και πολύ χιούμορ, καλωσορίζοντας καθημερινά στο studio του JOKER παίκτες που πιστεύουν στις γνώσεις τους και θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους με στόχο να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο», προσθέτει το κανάλι της Παιανίας, με αποτέλεσμα πολλοί στον ΣΥΡΙΖΑ να εισηγούνται στον Αλέξη Τσίπρα να διαμηνύσει στον Γεωργούλη πως αν επιμείνει στα επαγγελματικά σχέδιά του, θα τεθεί εκτός ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ…

Σχετικά