Που εντοπίζονται τα κρούσματα σε Βοιωτία-Στερεά

Τα 58 κρούσματα στη Στερεά

Στη Βοιωτία, είχαμε 10 ασθενείς covid-19, τέσσερις άνδρες 31 έως 72 ετών είναι από τη Λιβαδειά, δύο κρούσματα από τη Θήβα το ένα κορίτσι 8 ετών, δύο γυναίκες από τον Ορχομενό (43 και 78 ετών), ένας 58χρονος από το Σχηματάρι και ένας 17χρονος από την Πύλη του δήμου Τανάγρας.

 Η λίστα είναι όμως μεγάλη και για την υπόλοιπη Στερεά, ξεκινώντας από την Ευρυτανία που έχει 21. Για πρώτη φορά τα 11 εντοπίζονται στο Μεγάλο Χωριό, 7 γυναίκες και 4 άνδρες. 8 εντοπίζονται στο Καρπενήσι το ένα σε υπάλληλο υπηρεσίας 54 ετών, ενώ το ένα κρούσμα είναι κορίτσι 8 ετών. Τέλος για 2 άνδρες δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο για το που ανιχνεύθηκαν.

Στην επίσημη λίστα του ΕΟΔΥ τώρα, καταγράφονται τα 4 από τα 5 περιστατικά που παρουσιάστηκαν στο Νοσοκομείο Λαμίας μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής και αντιστοιχούν στον 70χρονο από τη Λαμία, έναν 72χρονο από τα Καμένα Βούρλα και ένα ακόμη 69χρονο από τη Λαμία, καθώς και το τριών μηνών βρέφος.

Μεγάλο θέμα εξακολουθεί να έχει και η Φωκίδα, δίνοντας το δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων συνολικά 18.

Την προηγούμενη είχε επαληθευτεί ως θετικός αστυνομικός και σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχει και δεύτερο περιστατικό. Σχεδόν τα μισά κρούσματα είναι από Ιτέα, συνολικά 8. Πέντε γυναίκες ηλικίας από 20 μέχρι 62 ετών, δύο άνδρες, 28, 41 ετών και ένας μαθητής 13 ετών. Μια πεντάδα κρούσματα έδωσε και το Γαλαξίδι, τρεις γυναίκες 32, 47 και 51 ετών και δύο άνδρες 35 και 49 ετών. Τέλος έχουμε και ένα περιστατικό από πεδινό χωριό του Δήμου Δωρίδας ηλικίας 53 ετών (άνδρας).

Τέλος στην Εύβοια που είχαμε και τα λιγότερα κρούσματα, είναι ένας 22χρονςο και ένας 38χρονος από τη Χαλκίδα, ένας ακόμη άνδρας από το Αλιβέρι και μία γυναίκα 57 ετών από την Κάρυστο. Σύνολο 4.

lamiareport

Σχετικά