Υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στη Βοιωτία η Κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη

Υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στη Βοιωτία, η Bοιωτή,Κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη στις επερχόμενες  εκλογές,όποτε αυτές γίνουν.

Η Αριστοτελία Πελώνη φέρεται να δέχθηκε πρόταση για κάθοδο στις εθνικές εκλογές,στο Νομό Βοιωτίας, σύμφωνα με πληροφορίες του permissos.gr , και μετά από συνεννοήσεις που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Πηγές της Νέας Δημοκρατίας αναφέρουν, ότι η κα Πελώνη(με καταγωγή από το Μαυρομμάτι Βοιωτίας)  είναι ένα καταξιωμένο  στέλεχος και μπορεί να προσφέρει στην άνοδο του κόμματος στη Βοιωτία,καθώς έχει πολύ υψηλά ποσοστά αναγνωρισιμότητας,λόγω της κυβερνητικής θέσης.

Ετσι θα ενισχυθεί  η γυναικεία παρουσία στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Βοιωτία.

Εμείς πάντως στο permissos.gr,  ευχόμαστε στη συμπατριώτισσά μας,Αριστοτελία,τα καλύτερα!!!

Ποια είναι η Αριστοτελία Πελώνη

H Αριστοτελία Πελώνη γεννήθηκε στο Μαυρομάτι Βοιωτίας. Σπούδασε στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 Απέκτησε τον μεταπτυχιακό της τίτλο από το Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου. 

Στο ίδιο τμήμα ολοκλήρωσε τη διδακτορική της διατριβή με θέμα τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις τη δεκαετία του ’60. Η διατριβή εκδόθηκε το 2010 από τις εκδόσεις Πόλις. («Ιδεολογία κατά ρεαλισμού: η αμερικανική πολιτική απέναντι στην Ελλάδα, 1963-1976»).

Στο χώρο της δημοσιογραφίας εργάζεται από το 1998.

 Ξεκίνησε από την εφημερίδα «Τα Νέα» και το ελεύθερο ρεπορτάζ. Το 2006 εντάχθηκε στο Πολιτικό τμήμα της εφημερίδας, αναλαμβάνοντας το διπλωματικό ρεπορτάζ. 

Από το 2012 μέχρι το 2015 είχε και την ευθύνη της στήλης «Μικροπολιτικός». Το 2016 εντάχθηκε στο δυναμικό της «Καθημερινής», όπου ανέλαβε το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας. 

Στην «Καθημερινή» σύστησε και έγραφε και την καθημερινή στήλη «Το Κονκλάβιο». Το 2008 ήταν υπότροφος του IVLP του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και το 2011 του Marshall Memorial Fellowship του German Marshall Fund of the US. Μιλάει αγγλικά και ισπανικά.

Πρόσωπο εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού

Η Αριστοτελία Πελώνη θεωρείται πρόσωπο της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού. Το τελευταίο διάστημα χειρίζεται επικοινωνιακά, κατ’ ανάθεσιν από τον κ. Μητσοτάκη, το μείζον πρόγραμμα του εμβολίου, ενώ όλο και πιο συχνά αναλάμβανε το τελευταίο διάστημα να κάνει στοχευμένες παρεμβάσεις στα ΜΜΕ, περνώντας τις θέσεις της κυβέρνησης. 

Σχετικά

2 Άποψη για τα “Υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στη Βοιωτία η Κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη”

  1. Γεωργιος γεωργιου

    ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ.ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ.ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

  2. Πολιτης

    Καλά κάνεις κ.Γεωργιου ανορθόγραφε, δεν σε ρώτησαμε οι καθένας έχει τη γνώμη του, εσύ θέλεις να κάνεις τι ακριβώς;τον μόνο που μπορείς να επηρεάσεις είναι μαλλον μόνο τον εαυτό σου και κανέναν άλλο.Ψηφισε ο,τι θες και σταμάτα επιτέλους…

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα