Γιώργος Κοψιδάς: «Μεγάλωσα σαν δικό μου το παιδί της πρώην συντρόφου μου»

Στον καναπέ του dot. κάθισε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Γιώργος Κοψιδάς, που αποχώρησε πρόσφατα από το Survivor, όπου και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική του ζωή. Ο ίδιος αποκάλυψε πως πρώην σύντροφός του ήταν έγκυος όταν ξεκίνησαν να είναι μαζί και μάλιστα ο ίδιος μεγάλωσε το παιδί της για κάποιους μήνες. Παράλληλα τόνισε πως το παιδί φώναζε τους γονείς του «παππού και γιαγιά».

«Εγώ τη γνώρισα έγκυο. Μου είχε πει από την πρώτη μέρα πως είχε χωρίσει και θα το κρατήσει το παιδί μόνη της. Την ερωτεύτηκα και μείναμε μαζί. Περάσαμε όλη τη φάση της εγκυμοσύνης μαζί. Είδα το παιδί να γεννιέται. Το παιδί ήταν σαν παιδί μου. Το μεγάλωσα για κάποιους μήνες. Μετά συνέβησαν κάποια πράγματα και χωρίσαμε. Αλλά το παιδί συνέχισε, ενώ είχαμε χωρίσει, να πηγαίνει τα Σαββατοκύριακα στους γονείς μου. Σαν να ήταν δικό μου.

Η κοπέλα ήταν ξένη και ζούσε μόνη της και δούλευε. Οπότε βρήκε μια οικογένεια. Μετά τα ξαναβρήκαμε. Οπότε το παιδί έχει περάσει το μεγάλωμα με τους γονείς μου και τους λέει παππού και γιαγιά. Τώρα έχει καλές σχέσεις με τον βιολογικό της πατέρα που είναι στο εξωτερικό. Τώρα είναι 20 χρονών. Μιλάμε ακόμη και με την κοπέλα και με τη μικρή. Το έχω νιώσει το πατρικό ένστικτο. Δε νιώθω ανάγκη να κάνω παιδί, επειδή ίσως εκείνη η ιστορία μου το κάλυψε», είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Κοψιδάς.

Να τονίσουμε πως η μόνη σχέση του ηθοποιού που έχει γίνει γνωστή είναι με την Τσίλα, η οποία παλιότερα είχε δηλώσει: «Ο Γιώργος είναι σαν μπαμπάς της κόρης μου, αφού αυτός την είδε πιο πριν από τον πραγματικό της πατέρα και μέχρι σήμερα μαζί με τη μητέρα του, την κυρία Χρυσούλα, τον πατέρα του, τον κύριο Κώστα, αλλά και την αδελφή του, τη Γιώτα, της φέρονται λες και είναι δικό τους παιδί. Ακόμη και σήμερα η κόρη μου πηγαίνει συχνά και μένει στο σπίτι της ‘γιαγιάς’, όπως αποκαλεί την κυρία Χρυσούλα, και η σχέση μας είναι τέλεια. Θα πρέπει να πω ότι η λατρεμένη μας ‘γιαγιά’ με κράτησε στην Ελλάδα, αλλιώς θα είχα φύγει. Στην αρχή -επειδή εκείνη δεν μιλούσε αγγλικά κι εγώ δεν ήξερα ελληνικά- συνεννοούμασταν με νοήματα. Είναι σαν δεύτερη μάνα μου. Ο Γιώργος είναι ένας πολύ δικός μου άνθρωπος, ξέρω και την κοπέλα του και με έχει στηρίξει πολύ. Τους ευχαριστώ πολύ όλους για όσα μου έχουν προσφέρει».

Σχετικά