Άγριο φονικό στη Μακρινίτσα: Σκότωσε τη γυναίκα του και τον αδελφό της

Ο σύζυγος της γυναίκας για άγνωστους λόγους επιτέθηκε με μαχαίρι στα δύο θύματα – Ο δράστης διέφυγε από το σπίτι και η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τον εντοπίσει

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στην Μακρινίτσα. Νεκρούς, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ παρέλαβαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ γύρω στις οκτώ η ώρα έναν άνδρα γύρω στα 35 και μια γυναίκα νεότερη, αδελφή του, που τους μαχαίρωσε άγνωστος δράστης στο σπίτι τους στη Μακρινίτσα.

O δράστης που αναζητείται από την αστυνομία ήταν σύμφωνα με πληροφορίες σύζυγος της νεαρής γυναίκας με την οποία έχουν και ένα παιδάκι. μπήκε στο σπίτι, όπου βρισκόταν με τον αδελφό της, και άγνωστο για ποιο λόγο και κάτω από ποιες συνθήκες τους μαχαίρωσε.

Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες από το ΕΚΑΒ, δέχτηκε τις μαχαιριές στην κοιλιά και στο πλευρά και ο άνδρας στην κοιλιά και στην καρδιά, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

Ο δράστης διέφυγε από το σπίτι και αναζητείται από την Αστυνομία, που ειδοποιήθηκε από γείτονες και πήγε στο σημείο, ενώ οι σοροί των δύο άτυχων νεαρών μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο από το ΕΚΑΒ.

Σχετικά