ΣΥΡΙΖΑ:Πραγματοποιήθηκε η συνέλευση των Οργανώσεων Μελών (ΟΜ) Θήβας, Αλιάρτου, Τανάγρας & Θίσβης

Συνέλευση των Οργανώσεων Μελών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ περιοχής Θήβας

Την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021, πραγματοποιήθηκε  συνέλευση των Οργανώσεων Μελών (ΟΜ) Θήβας, Αλιάρτου, Τανάγρας & Θίσβης με θέμα τις: «Προγραμματικές θέσεις του Πολιτικού Συμβουλίου», και εισηγητή τον πρώην υπουργό Νίκο Παππά.

Ακολούθησε ουσιαστική και εποικοδομητική συζήτηση, με ερωτήσεις, προτάσεις και τοποθετήσεις πολλών μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.

Η συνέλευση έκλεισε με το βλέμμα στραμμένο στην «Μητέρα των Μαχών», το νομοσχέδιο για τα Εργασιακά, που αμέσως μετά το Πάσχα σκοπεύει να καταθέσει η κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη στη Βουλή. Ένα «νομοθετικό έκτρωμα», που θα κάνουμε το παν να μην κατατεθεί και να μην ψηφιστεί, καθώς ξεθεμελιώνει όλες τις κατακτήσεις του κόσμου της εργασίας, (8ωρο, δεκάωρη εργασία με απλήρωτες τις υπερωρίες, με ατομικές συμβάσεις κ.α.).

Η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στη Θήβα αγωνίζεται για την ανάπτυξη και στη Βοιωτία, μιας νέας κοινωνικής και πολιτικής πλειοψηφίας με στόχο την αντίσταση στη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα της Νέας Δημοκρατίας, την ανάγκη, αλλά και τη δυνατότητα συγκρότησης του προοδευτικού μετώπου που θα δώσει κυβερνητική διέξοδο, με προοδευτικό πρόσημο, στη χώρα.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες και ειδικά τους νέους, που υποφέρουν καθημερινά από τις ανάλγητες πολιτικές της ΝΔ, που θέτουν καθημερινά και την ίδια τη ζωή μας σε κίνδυνο, να συστρατευτούν μαζί μας.

Το βίντεο της συνέλευσης είναι αναρτημένο στο YOUTUBE: https://www.youtube.com/watch?v=hOpMOeUuclY

Και οι Προγραμματικές θέσεις είναι αναρτημένες στο ιστολόγιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Βοιωτίας: https://syrizaviotias.blogspot.com/

Ευχόμαστε σε όλους και όλες

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με ΥΓΕΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ΘΗΒΑΣ

Σχετικά