Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο πιλότος τη δολοφονία της Καρολάιν

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά, καθώς ο σύζυγός της ομολόγησε ότι την σκότωσε!

Η αστυνομία προχωρά στη σύλληψη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά την ομολογία του – Ανακρινόταν επί οκτώ ώρες -Ισχυρίσθηκε ότι η Καρολάιν του είπε ότι θα έφευγε με το παιδί
Ομολόγησε μετά από ανάκριση οκτώ και πλέον ωρών ότι εκείνος σκότωσε την εικοσάχρονη γυναίκα του Καρολάιν, ο άνδρας της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή της η αστυνομία ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να τα αντικρούσει. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 32χρονος πιλότος ισχυρίζεται ότι η νεαρή γυναίκα του του είπε όταν ήταν αποφασισμένη να πάρει το παιδί και να τον εγκαταλείψει.

Οι πληροφορίες από την αστυνομία ανέφεραν πως οι απαντήσεις που δίνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε η 20χρονη σύζυγός του μαρτυρικό θάνατο στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά, δεν ήταν πειστικές.

Και για τον λόγο αυτό, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ είχαν πειστεί πως είναι ο δολοφόνος της συζύγου του

Από την άλλη, πάντως, ο πιλότος δεν ομολογούσε και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ΕΛ.ΑΣ. εξέταζε όλα τα ενδεχόμενα, μεταξύ αυτών, ακόμη και της έκδοσης εντάλματος σύλληψης τις αμέσως επόμενες ώρες.

Το ρεπορτάζ του newsit.gr έλεγε πως η σιγουριά της ΕΛΑΣ για την ενοχή του ήταν τέτοια, που ακόμη κι αν ο ίδιος δεν ομολογούσε, τότε από την αστυνομία θα παραπέμπονταν στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές για να ακολουθηθεί η κλασική ποινική διαδικασία.

Τελικά, ωστόσο, ο δράστης -πλέον- της σοκαριστικής δολοφονίας που «πάγωσε» το πανελλήνιο ομολόγησε το έγκλημα και αύριο, Παρασκευή 18.06.2021, θα οδηγηθεί ενώπιον των Αρχών.
Τα «καυτά» ερωτήματα που κλήθηκε -ανεπιτυχώς- να απαντήσει ο πιλότος

Ο 32χρονος Μπάμπης βρέθηκε αντιμέτωπος με τρία ερωτήματα – κλειδιά, στα οποία κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις.

  • Πρώτον, στο κινητό του υπήρχε εφαρμογή που καταγράφει τα βήματα και η οποία έδειξε ότι περπατούσε την ώρα που είχε δηλώσει πως ήταν δεμένος.
  • Δεύτερον, η κάρτα μνήμης στην κάμερα ασφαλείας είχε αφαιρεθεί αρκετά νωρίτερα από ό, τι δήλωσε σχετικά με το πότε μπήκαν οι «ληστές» στο σπίτι.
  • Τρίτον, το βιομετρικό ρολόι που φορούσε η άτυχη Κάρολαϊν κατέγραψε αυξημένους παλμούς κάποια στιγμή και στη συνέχεια καμία ζωτική ένδειξη. Όλα αυτά πολύ νωρίτερα από το χρόνο κατά τον οποίο ο πιλότος είχε τοποθετήσει τη δολοφονία της.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε στο Mega ο αστυνομικός συντάκτης του Βήματος και των Νέων, Βασίλης Λαμρπόπουλος, το ζευγάρι φέρεται να είχε προστριβές το τελευταίο διάστημα. Επιπλέον, η Καρολάιν φέρεται να ήταν αποφασισμένη να φύγει μαζί με το παιδί και να έψαχνε για ξενοδοχεία στο κινητό της.

Σχετικά