Σύγκρουση Πελώνη – ΣΥΡΙΖΑ για τον Πολάκη… που δεν εμβολιάστηκε

Η απάντηση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του πρώην αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, με αφορμή όσα υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τα εμβόλια.

«Ισοπεδώνοντας την επιστήμη, αλλά και την πραγματικότητα των εμβολιασμών σε ολόκληρο τον κόσμο, ο κ. Πολάκης επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά αυτό που έχει καταλάβει η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών. Τι θα συνέβαινε αν εν μέσω πανδημίας κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ευτυχώς, δεν θα το μάθουμε ποτέ» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

«Να δώσει απαντήσεις για το φιάσκο με το AstraZeneca», απαντάει ο ΣΥΡΙΖΑ

Η απάντηση ήρθε άμεσα από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. «Η κυβερνητική εκπρόσωπος αντί να ψάχνει διέξοδο διαφυγής ας απαντήσει, αφού δεν είπε κουβέντα ο κ. Μητσοτάκης χθες, για το πρωτοφανές φιάσκο στη διαχείριση του εμβολίου της AstraZeneca. Όχι στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στους σχεδόν 500.000 πολίτες που έκαναν την πρώτη δόση, για να το απαγορεύσουν μετά για τους κάτω των 60 ετών. Ότι έχει κάνει δηλαδή όλη η Ευρώπη εδώ και μήνες», σημείωσε.

Υπενθυμίζεται ότι το ζήτημα προέκυψε όταν ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μία μέρα μετά τη δημόσια αντιπαράθεση που είχε με τη Νέα Δημοκρατία αναφορικά με το ζήτημα των εμβολιασμών, απάντησε σε φίλο του στο διαδίκτυο ότι δεν έχει εμβολιαστεί. «Οχι μέχρι στιγμής. Θα αποφασίσω τον Σεπτέμβρη-Οκτώβρη, με βάση τις μεταλλάξεις και τις επιπλοκές τι και ποιο θα κάνω. Τώρα δεν έχει νόημα», απάντησε σε ερώτηση αναφορικά με το αν εμβολιάστηκε.

Σχετικά