Δύο νέες παιδικές χαρές στη Θήβα

Δύο νέες παιδικές χαρές θα αποκτήσει ο Δήμος Θηβαίων.

Όπως προβλέπει η σύμβαση έργου που υπέγραψε σήμερα, Τρίτη 6 Ιουλίου 2021, ο Δήμαρχος Θηβαίων, Γιώργος Αναστασίου, με την εταιρεία «Εργοδομική Βοιωτίας ΑΒΕΤΕ», θα κατασκευασθεί μία παιδική χαρά, συνολικού εμβαδού 205,87 τ.μ., στο βιοκλιματικό πάρκο Χρυσορρόας και μία ακόμη, εμβαδού 180,42 τ.μ., παραπλεύρως της πλατείας Αγίων Θεοδώρων.

Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου ανερχόταν στα 169.184,15 ευρώ(συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%) και συμβασιοποιήθηκε στα 137.274,76 ευρώ, εκ των οποίων ποσό ύψους 79.181,60 ευρώ θα χρηματοδοτηθεί από το Πράσινο Ταμείο, ενώ ποσό ύψους 58.093,16 ευρώ θα καλυφθεί από πόρους του Δήμου Θηβαίων.

Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής έργου, ο Δήμαρχος Θηβαίων προέβη στην εξής δήλωση: «Με το έργο κατασκευής των δύο παιδικών χαρών ικανοποιούμε το αίτημα των δημοτών για περισσότερους διαθέσιμους χώρους ψυχαγωγίας των μικρών παιδιών, χώρους όπου θα μπορούν να παίζουν με ασφάλεια. Με αυτήν την κίνηση στόχος μας είναι να κάνουμε την καθημερινότητα καλύτερη, πιο εύκολη και κυρίως πιο ευχάριστη, τόσο για τα παιδιά, όσο και για τους γονείς».

Σχετικά