ΑΛΙΑΡΤΟΣ:«Ξεσηκωμός» για το κλείσιμο της Πειραιώς -Ντασιώτης-Τέλος η συνεργασία του Δήμου με την Τράπεζα-ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΘΕΣΠΙΕΩΝ-Ο Δήμος θα αποσύρει τις καταθέσεις του από την Τράπεζα Πειραιώς,αν  σε περίπτωση που κλείσει .Αυτό που θα κάνει ο Δήμος ,πρέπει να το κάνει και ο καθένας από εμάς. 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Αλίαρτο, με τη συμμετοχή του Δήμου, δημοτικών παρατάξεων, του Εμπορικού Συλλόγου και άλλων τοπικών φορέων της περιοχής με στόχο να αποφευχθεί το επικείμενο κλείσιμο.


Η είδηση για το «λουκέτο» στο τοπικό υποκατάστημα γνωστοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες χωρίς πρότερη ειδοποίηση προς τους τοπικούς φορείς, γεγονός που ξεσήκωσε πλήθος αντιδράσεων και διαμαρτυριών των δημοτών. 

Πρόκειται για το μοναδικό υποκατάστημα  Τράπεζας  που λειτουργεί στο Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την επιχειρηματική, γεωργική και κτηνοτροφική ανάπτυξη της περιοχής. Επιπλέον το ενδεχόμενο αυτό θα απογοητεύσει και θα επιφέρει την αγανάκτηση των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας, αφού δεν θα μπορούν πλέον να κάνουν τις συναλλαγές στο τόπο τους και θα αναγκάζονται να μετακινούνται σε μεγάλη χιλιομετρική απόσταση

Στην συγκέντρωση έδωσαν το παρών ο Βουλευτής Βοιωτίας του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Μουλκιώτης,εκπρόσωπος της Γιώτας Πούλου, η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά, ο Πρόεδρος κ.Ταξιάρχης Θεοδωρογιάννης και το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αλιάρτου,,οι επικεφαλής των παρατάξεων του Δήμου κ.κ. Αραπίτσας και Μπούτσικος και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Στερεάς κ.κ. Σωτηρόπουλος και Μελισσάρης.

Απουσίαζε από την συγκέντρωση ο κυβερνητικός βουλευτής Βοιωτίας κ.Ανδρέας Κουτσούμπας.

Σε συμβολικό κλείσιμο της Λεωφόρου Αθηνών προχώρησαν οι συγκεντρωμένοι αντιδρώντας με τον τρόπο αυτό στο κλείσιμο του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς.

Σχετικά