Προειδοποίηση Άδωνι: «Αν κάποιοι πονηροί δηλώσουν μεικτό και έχουν χωρητικότητα εμβολιασμένων, κάνουν λάθος»

Μήνυμα του Άδωνι Γεωργιάδη προς τους ιδιοκτήτες νυχτερινών επιχειρήσεων σχετικά με την χωρητικότητα των μαγαζιών.

Το… καμπανάκι του κινδύνου ενόψει των αυστηρών ελέγχων που θα γίνονται στις επιχειρήσεις σχετικά με την χωρητικότητά τους, ανάλογα με την επιλογή που θα κάνουν για το ποιους πελάτες θα δέχονται, έκρουσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης, φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης στον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή «Αταίριαστοι», λέγοντας μεταξύ άλλων: «Εάν κάποιοι έχουν πάντως την πονηριά να πουν “θα δηλώσω ότι έχω μεικτό αλλά θα δουλεύω με τη χωρητικότητα των εμβολιασμένων”, κάνουν μεγάλο λάθος. Σας διαβεβαιώνω. Και θα το διαπιστώσουν», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης προαναγγέλλοντας πολύ μεγάλα πρόστιμα για τέτοιου είδους παραβάσεις.

Φυσικά από την κουβέντα δεν έλειψε και το θέμα με τις δηλώσεις του καθηγητή Νίκου Σύψα, ο οποίος τόνισε οτι ουδέποτε η επιτροπή εισηγήθηκε να βγουν οι μάσκες: «Το ξέρω σίγουρα ότι έχει περάσει από την επιτροπή. Τελεία. Βέβαια αυτό δεν έχει να κάνει με κάποια αντιδικία με τον κ. Σύψα τον οποίο σέβομαι και εκτιμώ και τον ευχαριστώ όπως και κάθε μέλος της επιτροπής για όλη τη δουλειά που έχουν κάνει για το κράτος και για όλους εμάς».

gazzetta.gr

Σχετικά