Έκλεψε δύο αρτοποιεία σε Βάγια-Ερυθρές και ένα κρεοπωλείο στη Θήβα

fournos aliartos

Συνελήφθη ημεδαπός στη Θήβα, για διάπραξη κλοπών και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

 Εξιχνιάστηκαν (3) περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα

Κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης

Από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, έπειτα από μεθοδική έρευνα, εξιχνιάσθηκαν τρεις (3) κλοπές από καταστήματα, οι οποίες διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα από 22-11-2021 έως και 29-11-2021, σε περιοχές της Βοιωτίας και της Αττικής.

Για τις ανωτέρω κλοπές, αξιοποιήθηκαν κατάλληλα στοιχεία, με αποτέλεσμα την  ταυτοποίηση ενός ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη χθες (30-11-2021) το βράδυ στη Θήβα, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης (σε μορφή βράχου).

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατ’ εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, και στις τρεις περιπτώσεις, ο συλληφθείς έθραυσε εισόδους των καταστημάτων και προέβη στην αφαίρεση χρηματικών ποσών από τις ταμειακές μηχανές τους. Πιο συγκεκριμένα:

  • Πρώτες πρωινές ώρες της 22-11-2021, διέπραξε δύο κλοπές από αρτοποιεία, στα Βάγια Βοιωτίας και στις Ερυθρές Αττικής, αντίστοιχα.
  • Πρώτες πρωινές ώρες της 29-11-2021, διέπραξε κλοπή από κρεοπωλείο περιοχής της Θήβας.

Σημειώνεται ότι ο ανωτέρω, έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Διωκτικές Αρχές για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Σχετικά