Στην Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας η Γιώτα Πούλου


Επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας

Επισκέφθηκα σήμερα την Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας στη Λιβαδειά και συναντήθηκα με τη νέα διοίκηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας (ΕΑΥΒ).

Παραβρέθηκαν τα μέλη του νέου ΔΣ, κ.κ. Νικόλαος Γιαννούλης, Αντιπρόεδρος, Παναγιώτης Δήμου, Γενικός Γραμματέας, καθώς και τα μέλη Ιωάννης Τσίμπρης και Χρυσοβαλάντης Λιάνης.  

Συζητήσαμε αναλυτικά τα θέματα για το νέο κτήριο στέγασης, την ενίσχυση με προσωπικό όλων των Αστυνομικών Τμημάτων και κυρίως του Α. Τ. Αράχωβας, που λόγω της λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού επιβαρύνεται ιδιαίτερα κατά τη χειμερινή περίοδο, τη δημιουργία Τμήματος Μεταγωγών στη Θήβα, τις αποσπάσεις αστυνομικών σε άλλους Νομούς, καθώς και τη συνεχιζόμενη καθυστέρηση της περιοδικής εκπαίδευσής τους.

Επίσης, συζητήσαμε για τα θέματα της ενδοοικογενειακής βίας και των ψυχικών παθήσεων που παρουσιάζουν μεγάλη έξαρση κατά τη διάρκεια της πανδημίας, και τα οποία πρέπει να αντιμετωπιστούν κατά προτεραιότητα, με αναβάθμιση των υπηρεσιών από τα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα.     

Τους ευχήθηκα καλή δύναμη στο έργο τους και δεσμεύτηκα ότι θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας για την ανάδειξη των προβλημάτων τους, ώστε να επιλυθούν άμεσα.

Στη συνέχεια συναντήθηκα με τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, Ταξίαρχο, κ. Νικόλαο Τρικαλίτη, και αφού του ευχήθηκα για την ονομαστική του εορτή, συζητήσαμε για τις ιδιαίτερες δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο έργο της η Υπηρεσία του, λόγω των απαιτήσεων της υγειονομικής κρίσης.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Γιώτα Πούλου

Σχετικά