Κακοκαιρία: Live το νέο πέρασμα – Πού χιονίζει τώρα στη Βοιωτία

Κακοκαιρία «εξπρές» φέρνει καταιγίδες και χιόνια, πώς θα εξελιχθεί το νέο «κύμα». Δείτε Live το πέρασμα από την Ελλάδα και πού χιονίζει τώρα.

Κακοκαιρία σήμερα φέρνει καταιγίδες και χιόνια σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας. Στα λευκά η Κοζάνη, χιονίζει σε περιοχές κοντά στη Λαμία. Κακοκαιρία προβλέπεται σε όλη τη χώρα, με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές στα κεντρικά και τα νότια.

Η Αττική θα επηρεαστεί από τις μεσημεριανές ώρες του Σαββάτου έως και τις πρωινές ώρες της Κυριακής, με πιθανό λιώσιμο των πάγων που προκαλεί ανησυχία για το ενδεχόμενο εκδήλωσης πλημμυρικών φαινομένων.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά και ημιορεινά, οι οποίες στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία, πρόσκαιρα στην Ήπειρο, τη Θεσσαλία την κεντρική και την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους πυκνές. Τα φαινόμενα από το απόγευμα στα βόρεια θα εξασθενήσουν.

Δείτε που χιονίζει τώρα στη Βοιωτία

Aκολούθησε το permissos.gr στο facebook….για να μην χάνεις είδηση

Δείτε ακόμη

https://permissos.gr/2022/01/28/voiotia/johnqseas/%ce%bd%ce%ad%ce%b5%cf%82-%cf%87%ce%b9%ce%bf%ce%bd%ce%bf%cf%80%cf%84%cf%8e%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%84%ce%bf-%cf%83%ce%ac%ce%b2%ce%b2%ce%b1%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%b2%ce%bf%ce%b9%cf%89/

Σχετικά