Αταλάντη- Συνέλαβαν τον έναν εκ των ληστών του ΣΕΑ Αλμυρού

Γνωστοί οι δράστες που εισέβαλαν στο κατάστημα απειλώντας τον υπάλληλο και αποσπώντας 7.500 ευρώ…

Ο ένας από τους δύο δράστες της  ληστείας που έγινε το περασμένο Σαββάτου (26-02-2022), συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα ξημερώνοντας Σάββατο 5 Μαρτίου, στην περιοχή της Αταλάντης Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Φθιώτιδας.

Σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Α΄ Τμήματος Πλημμελειοδικών Βόλου, για τη συγκεκριμένη ληστεία και άλλες κλοπές.

Είχε προηγηθεί η εξιχνίαση της υπόθεσης από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, με την ταυτοποίηση των δύο (2) δραστών.

Συγκεκριμένα οι δράστες, εισήλθαν στο κατάστημα παριστάνοντας αρχικά τους πελάτες.

Στη συνέχεια, ο ένας από τους δύο δράστες, πλησίασε τον 27χρονο υπάλληλο του καταστήματος, απειλώντας τη σωματική του ακεραιότητα και μαζί με τον συνεργό του αφαίρεσαν, από τις ταμειακές μηχανές και από γραφείο της επιχείρησης, το συνολικό χρηματικό ποσό των 7.500 ευρώ. Ακολούθως, τράπηκαν σε φυγή, επιβαίνοντες σε δίκυκλη μοτοσικλέτα. Μια χαρακτηριστική σκηνή από τη ληστεία ήταν ότι η 52χρονη καθαρίστρια, κρύφτηκε στην τουαλέτα για να προστατευθεί.

Τη συγκεκριμένη μοτοσικλέτα είχαν αφαιρέσει το ίδιο βράδυ – ξημερώματα από την πόλη του Βόλου. Βρέθηκε μάλιστα εγκαταλελειμμένη, βραδινές ώρες της 27-02-2022, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού και κατασχέθηκε.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Σχετικά