Φρίκη για 10χρονη στη Νέα Σμύρνη: Τη βίαζε ο πατέρας της, της έκαιγε τα χέρια στην κουζίνα για τιμωρία!

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους τον εφιάλτη που βίωνε για μεγάλο χρονικό διάστημα ένα κοριτσάκι 10 ετών από τον ίδιο του τον πατέρα. Η υπόθεση που αποκαλύφθηκε στη Νέα Σμύρνη προκαλεί ανατριχίλα.

Ο άνθρωπος που την έφερε στη ζωή, όπως αναφέρει το newsit.gr χτυπούσε σε καθημερινή βάση το ανήλικο κορίτσι, την κακοποιούσε σεξουαλικά σύμφωνα με τις αρχές, ενώ δεν δίσταζε να τη βασανίζει προκειμένου να υποκύπτει στις αρρωστημένες ορέξεις του. Ο 47χρονος άνδρας ζούσε μαζί με την κόρη του στη Νέα Σμύρνη, καθώς η σύζυγος και μητέρα του παιδιού τους είχε εγκαταλείψει.

Η ζωή της 10χρονης δεν άργησε να μετατραπεί σε κόλαση. Άνθρωπος από τον κοινωνικό περίγυρο του 47χρονου, ο οποίος ήταν γνώριμος στις διωκτικές αρχές, προχώρησε σε καταγγελία με αποτέλεσμα αστυνομικοί να περάσουν χειροπέδες στο Ρουμάνο που κατηγορείται ότι βίαζε και βασάνιζε το 10χρονο παιδί.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει έως τώρα οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που ανέλαβαν να εξιχνιάσουν την υπόθεση, το κοριτσάκι ζούσε σε ένα σπίτι κολαστήριο. Ο δράστης προκειμένου να τιμωρήσει την κόρη του, την έδερνε και έκαιγε τα χέρια της στο μάτι της κουζίνας, ενώ προχωρούσε και σε ασελγείς πράξεις εναντίον της 10χρονης.

Το κοριτσάκι μετά τη σύλληψη του πατέρα της οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Παίδων όπου εξετάστηκε από γιατρούς, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες διαπίστωσαν σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Ο πατέρας που προφυλακίστηκε, ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι χτυπούσε το παιδί, ωστόσο αρνήθηκε τη σεξουαλική κακοποίηση. Το παιδάκι ακόμα δεν έχει καταθέσει στους αστυνομικούς, καθώς δεν είναι σε θέση σύμφωνα με τους ψυχολόγους να αναφερθεί σε όλα όσα έχει ζήσει.

Σχετικά