Κυπάρισσος Αντίκυρας: Το Σάββατο 9/4 η “φιέστα τίτλου”!

Στις 18:00′, στο δημοτικό γήπεδο της Αντίκυρας, με την ομάδα του Π.Α.Σ. Κιθαιρών Καπαρελίου.

Η ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Αντίκυρας “Κυπάρισσος”, με τη νίκη της με 2-1 επί του Π.Α.Ο. Κόκκινου, το περασμένο Σάββατο, 2 Απριλίου, στο δημοτικό γήπεδο του Κόκκινου (από όπου και η φωτο με τους πανηγυρισμούς) κατέκτησε, άμεσα, χωρίς να διεξαχθούν αγώνες “play offs”, την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, του πρωταθλήματος, της Α’ κατηγορίας, που διοργάνωσε η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας στη σεζόν 2021-2022.

Οι άνθρωποι της διοίκησης του σωματείου της Αντίκυρας κινήθηκαν γρήγορα και “κανόνισαν” έτσι ώστε άμεσα, μεθαύριο, Σάββατο, 9/4, να πραγματοποιηθεί και η γιορτή (“φιέστα”) για την κατάκτηση του τίτλου!

Ετσι, στις 18:00′, στο δημοτικό γήπεδο της Αντίκυρας, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας ανάμεσα στην ομάδα των πρωταθλητών και στην ομάδα του Π.Α.Σ. “Κιθαιρών” Καπαρελίου, με την οποία, οι πληροφορίες αναφέρουν οτι, θα αγωνιστούν και κάποιοι παίχτες από άλλες ομάδες.

Αμέσως μετά από την λήξη του φιλικού αγώνα που θα έχει καθαρά εορταστικό χαρακτήρα, θα πραγματοποιηθεί από την Ε.Π.Σ.Β. η απονομή της… “κούπας” καθώς επίσης και των μεταλλίων στους πρωταθλητές Βοιωτίας 2021-2022!

Σχετικά