Βαγγέλης Λιόλιος: Συγχαρητήρια που γεμίσατε το κλειστό γυμναστήριο Θήβας(φωτογραφίες)

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος βρέθηκε από νωρίς το Σάββατο στο κλειστό της Θήβας, παρακολουθώντας τους δύο αγώνες της 2ης ημέρας του β’ ομίλου της προκριματικής φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων και στο ημίχρονο βραβεύτηκε από τον Δήμαρχο Θήβας κ. Αναστασίου αλλά και από το σύλλογο του Κάδμου.

Ο πρόεδρος, που είχε την ευκαιρία να συζητήσει και να αφουγκραστεί τα θέματα του τοπικού μπάσκετ συνομιλώντας με τον πρόεδρο της ΕΣΚΑΣΕ Χ. Μελετίου, μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης, της ΚΕΔ, του Δ.Σ. του Κάδμου και με φορείς του αθλήματος, δεν έκρυψε την ικανοποίηση του τη στιγμή της βράβευσης του, για το γεγονός ότι οι αγώνες διεξάγονται σε ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ κ. Λιόλιος, τον οποίο τίμησε αρχικά ο Κάδμος μέσω του αντιπροέδρου του κ. Γιώργου Θανάσαινα με το πρώτο νόμισμα της Θήβας, τόνισε μεταξύ άλλων πως: ‘‘Αποτελεί τιμή και χαρά για εμένα το γεγονός ότι βρίσκομαι μπροστά σε τόσο πολύ κόσμο, που ήρθε να παρακολουθήσει από κοντά τη νέα γενιά του Ελληνικού μπάσκετ. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους γονείς που υποστηρίζουν τα παιδιά τους, αλλά και σε όλους εσάς που είστε σήμερα εδώ. Μη σταματάτε να υποστηρίζετε το μπάσκετ, ο καθένας από τη δική του πλευρά, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά όλοι μαζί για το άθλημα που αγαπάμε”. 

Ο Δήμαρχος Θήβας κ. Αναστασίου, ο οποίος παρέδωσε στον πρόεδρο της ΕΟΚ το βιβλίο του Γ. Τσεβά ”Η ιστορία της Θήβας και της Βοιωτίας”, μίλησε και ανέφερε μεταξύ άλλων πως: ”Η διοργάνωση που αναλάβαμε, αποτελεί γιορτή για την πόλη μας και η παρουσία του προέδρου της ΕΟΚ κ. Λιόλιου μας προσδίδει ξεχωριστή τιμή. Το μπάσκετ πρέπει να πάει μπροστά στην πόλη μας, πρέπει να πάει μπροστά στη χώρα μας και η παρουσία του κ. Λιόλιου στη θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας, φανερώνει πως είμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Θα είμαστε πάντα δίπλα σας σε οποιαδήποτε προσπάθεια γίνεται για το καλό του αθλητισμού”. 

Ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ κ. Μελετίου ανέφερε στο σύντομο χαιρετισμό του μεταξύ άλλων πως: ”Η χαρά μας είναι μεγάλη για αυτή τη γιορτή του μπάσκετ στην πόλη της Θήβας. Ευχαριστούμε και καλωσορίζουμε τον πρόεδρο της ΕΟΚ κ. Λιόλιο που μας τιμά με την παρουσία του. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχό κ. Αναστασίου για την ανάληψη της διοργάνωσης, ευχαριστούμε όλους εσάς για την παρουσία σας αυτές τις μέρες στο κλειστό γυμναστήριο της Θήβας”. 

stereabasket.gr

Για να δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του προέδρου της ΕΟΚ στο κλειστό της Θήβας, πατήστε ΕΔΩ

Σχετικά