Γιάννης Σκαφτούρος: Οι δράστες χτύπησαν συγγενή του και του άρπαξαν το αυτοκίνητο για να διαφύγουν – «Μιλούσαν ελληνικά»

Πού στρέφουν το «βλέμμα» τους οι Αρχές αναζητώντας το σημείο όπου κρύβονται οι δύο εκτελεστές.

Να λύσουν το μυστήριο της εν ψυχρώ δολοφονίας του Γιάννη Σκαφτούρου προσπαθούν οι Αρχές «κολλώντας» ένα προς ένα τα κομμάτια του παζλ του συμβολαίου θανάτου με θύμα τον 54χρονο. Σύμφωνα με νέα στοιχεία που «βλέπουν» το φως της δημοσιότητας οι δύο εκτελεστές μιλούσαν ελληνικά ενώ προσπάθησαν να διαφύγουν χτυπώντας και στη συνέχεια αρπάζοντας το αυτοκίνητο συγγενή του «θείου Τζο».

Η εκπομπή Tlive του Alpha βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (26/4) στη Βοιωτία και ειδικότερα στο σημείο όπου οι δράστες επιχείρησαν να κρύψουν τη μηχανή που χρησιμοποίησαν όταν παρουσίασε βλάβη.

Σύμφωνα με την εκπομπή τους δύο άνδρες είδε ένας οδηγός αυτοκινήτου – συγγενικό πρόσωπο του Γιάννη Σκαφτούρου παρατηρώντας πως η μηχανή, με την οποία είχαν φύγει από το σπίτι του 54χρονου, ήταν πεσμένη στο έδαφος.

Χωρίς να ξέρει τι έχει προηγηθεί ο άνδρας ρώτησε τους δολοφόνους του Γιάννης Σκαφτούρου έαν χρειάζονταν βοήθεια. Αυτοί κατέβασαν τον άνθρωπο από το αυτοκίνητο, τον χτύπησαν και του πήραν το όχημα έξω από το χωριό Σκούρτα. Το αυτοκίνητο όμως κόλλησε και έτσι αναγκάστηκαν να κατέβουν και να διαφύγουν πεζή.

Οι αστυνομικοί σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha «χτενίζουν» τον ορεινό όγκο της περιοχής καθώς θεωρούν πιθανό το ενδεχόμενοι οι εκτελεστές να κρύβονται εκεί.

«Οι δράστες μιλούσαν ελληνικά»

Κατά τις πληροφορίες της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου οι δύο δράστες της δολοφονίας του Γιάννη Σκαφτούρου μιλούσαν ελληνικά.

«Κοντά τους πρέπει να υπήρχαν και άλλα δύο άτομα, η ομάδα υποστήριξης, πρόκειται για συντονισμένη ομάδα τουλάχιστον τεσσάρων ατόμων» αναφέρθηκε στην εκπομπή.

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με μαρτυρία άνδρα που μίλησε στο Tlive εκτός από τον Γιάννη Σκαφτούρο και τον συμπέθερο που έχει τραυματιστεί στο τραπέζι που βάφτηκε με αίμα δεν υπήρχε άλλος άνδρας.

Οι Αρχές ερευνούν μεταξύ άλλων το ενδεχόμενο ο Γιάννης Σκαφτούρος να προσπάθησε να ανταποδώσει τα πυρά κατά των δραστών καθώς εντοπίστηκε ένας κάλυκας ο οποίος ερευνάται.

Σχετικά