Ιερώνυμος: Το τραπέζι στη Ζάλτσα Βοιωτίας με αφορμή τη γιορτή του -Ποιοι υπουργοί έδωσαν το «παρών»

Γεύμα σε υπουργούς και βουλευτές παρέθεσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στη Ζάλτσα Βοιωτίας.

Στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος ευχήθηκαν για τα Ονομαστήριά του.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από προσκεκλημένους στο γεύμα του προκαθήμενου της Ελλαδικής Εκκλησίας το κλίμα ήταν χαλαρό και ευδιάθετο.

Παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν οι υπουργοί Ανάπτυξης ‘Αδωνις Γεωργιάδης, Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, οι υφυπουργοί Υγείας Ζωή Ράπτη, Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, Αγροτικής Ανάπτυξης Σίµος Κεδίκογλου καθώς και ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός κ.α.

Δείτε φωτογραφίες από το γεύμα του Αρχιεπισκόπου:

«Στην Ζάλτσα Βοιωτίας χθες στο τραπέζι για την εορτή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερωνύμου. Εις Πολλά Έτη Δέσποτα!», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Με ιδιαίτερη χαρά παρευρέθηκα απόψε στην ονομαστική εορτή του Αρχιεπισκόπου μας κκ Ιερωνύμου Β´ στη Ζάλτσα Βοιωτίας.
Του ευχήθηκα μακροημέρευση, συνέχιση του σημαντικού πνευματικού του έργου και της ακούραστης κοινωνικής προσφοράς του στον Συνάνθρωπο και την Εκκλησία μας», έγραψε η Ζωή Ράπτη στην ανάρτησή της στο Facebook.

«Για την ονομαστική εορτή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, παρευρέθηκα χθες στη Ζάλτσα Βοιωτίας και του ευχήθηκα να συνεχίσει να μας δίνει αισιοδοξία, ελπίδα και να φωτίζει την καρδιά και τις ψυχές όλων μας», σημείωσε η Μίνα Γκάγκα.

«Εις έτη πολλά, Μακαριώτατε, και να έχουμε πάντα την ευλογία Σας!», ανέφερε ο Φάνης Σπανός.


«Ήταν πολύ μεγάλη τιμή να παραβρεθώ χθες στο δείπνο που παρέθεσε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος για την εορτή του, στο ησυχαστήριό του στη Ζάλτσα Βοιωτίας. Ευχές για μακροημέρευση, υγεία και δύναμη», έγραψε με τη σειρά του και ο Σίμος Κεδίκογλου.



Σχετικά