Βραβεία και έπαινοι σε μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Θηβών στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ψαλτικής Τέχνης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 ο 10ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ψαλτικής στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας Μελλισσάτικα στο Βόλο.

Οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Θηβών Ηλίας Φροσυνός, Απόλλωνας Κοροβέσης, Κωνσταντίνος Τσαρουχάς και Πανούσης Αλέξανδρος έλαβαν το Γ βραβείο στην κατηγορία τους.

Ο Τσαραμπαρης Αθανάσιος, Παπαχριστοδούλου Παναγιώτης, Θαλάσσης Νικόλαος, Γρίβας Δημήτριος, με Β & Γ έπαινο στην κατηγορία τους.

Οι μαθητές της Παναγίας Σκριπούς στον Ορχομενό, Παναγιωτίδης Δημήτριος, Ηλίας Κεράστας, Κουγιώτας Νικόλαος Α, Β & Γ έπαινο στην κατηγορία τους.

Ευχαριστούμε τον Σύνδεσμο Ιεροψαλτών Βόλου «Όσιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης» και ιδιαίτερα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο για την εξαιρετική οργάνωση και φιλοξενία.

Τέλος, να ευχαριστήσω τη Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Θηβών κα Νίκη Πανταζάτου, την προϊσταμένη της ΔΗΚΕΘ κα Στέλλα Δεληκοσταντή και την Πρόεδρο της ΔΗΚΕΘ κα Μαρίνα Κατσιμίχα για τη χορήγηση του επιβατικού μέσου.

Χωρίς τη βοήθεια τους δεν θα μπορούσαμε να παρευρεθούμε σε αυτή την όμορφη εμπειρία. Ευχαριστίες σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους.

Ο επιβλέπων καθηγητής του τμήματος Βυζαντινής μουσικής κος Τσαρουχάς Αντώνιος.

Καλό καλοκαίρι και του χρόνου με υγεία !!!

Σχετικά