Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α Ε.Κ.ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ:ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΑΒ

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛIΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ  ΕΠΑΡΧΙΑΣ  ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ  ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΑΒ

       Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Επαρχίας Λιβαδειάς καταγγέλλει την Κυβερνητική τρομοκρατία στην ΕΑΒ.

        Η διορισμένη από την Κυβέρνηση της Ν.Δ, Διοίκηση της ΕΑΒ,  με πρόσχημα το κάλεσμα των εργαζόμενων σε ενημερωτικές συγκεντρώσεις και το ότι χάθηκαν έτσι χιλιάδες εργατοώρες , κατέθεσε αγωγή κατά 5 μελών του ΔΣ, του Σωματείου των εργαζομένων, απαιτώντας αποζημίωση το εξωφρενικό ποσό των 532.336 €.

      Στην ΕΑΒ οι κυβερνητικοί σχεδιασμοί καταγγέλλονται από το Σωματείο, γιατί κάθε τρεις και λίγο χάνουν το ένα μετά το άλλο τα επισκευαστικά προγράμματα, λόγω έλλειψης επαρκούς σε ποσότητα εκπαιδευμένου και ειδικευμένου προσωπικού, απαξιώνοντας έτσι την εταιρία που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα συμβόλαια που έχει υπογράψει. Η επάρκεια τεχνογνωσίας που ζητείται για να μπορεί να προχωρήσει με παραγωγικό ρυθμό η εργασία, δεν μπορεί να την καλύψει το προσωπικό που παρέχουν οι εργολάβοι (προσωπικό τον 750 € με κυλιόμενες συμβάσεις), η τεχνική επάρκεια έρχεται με το χρόνο και την εκπαίδευση. Αυτού του είδους το προσωπικό ή το δημιουργείς επενδύοντας με συνεχή εκπαίδευση στην εργασία και καλές αμοιβές με μόνιμη απασχόληση, ή τους καλοπληρώνεις όταν τους χρειαστείς.

    Αφού λοιπόν οι διορισμένες διοικήσεις, όλων των κυβερνήσεων από το 2010 μέχρι σήμερα, για χρόνια την απαξίωσαν, τώρα δε η τελευταία διοίκηση, κάνοντας χρήση του επαίσχυντου νόμου Χατζηδάκη, που βγάζει παράνομη και την διαμαρτυρία των εργαζόμενων, στρέφεται ενάντια στους 5 συνδικαλιστές του Σωματείου της ΕΑΒ, θέλοντας να μεταθέσει τις ευθύνες της στους εργαζόμενους.    

Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ/ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. 

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Ε.Α.Β.

  Για       το       Δ.Σ.

Ο       ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο      ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ               ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Σχετικά