Κιθαιρώνας Καπαρελίου: Ανακοίνωσε 14 ανανεώσεις και επιστροφές!

Η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με 10 παίχτες να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα και με 4 οι οποίοι αγωνίζονταν σε άλλες ομάδες να επιστρέψουν!

Η διοίκηση του Π.Α.Σ. “Κιθαιρών” Καπαρελίου στην ανακοίνωση που είχε εκδώσει την Τρίτη, 30 Μαΐου και αφορούσε στην προσθήκη στο διοικητικό συμβούλιο αναπληρωματικών μελών (“σε ενεργούς ρόλους για την καλύτερη λειτουργία του σωματείου”), στην απόφαση να συνεχίσουν την πορεία τους στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας και με τον Βαγγέλη Μάγκα στην τεχνική καθοδήγηση (για 3η συνεχή χρόνια), στο τέλος είχαν αναφέρει οτι: “Επόμενη κίνηση είναι η ανανέωση ποδοσφαιριστών και επιστροφές-μεταγραφές που έχουν δρομολογηθεί για την δημιουργία του φετινού ρόστερ”.

Η ώρα έφτασε, λοιπόν και σήμερα (9/7) εξέδωσαν ανακοινώσεις μέσω των οποίων κάνουν γνωστό οτι ήρθαν σε συμφωνία ούτε με έναν, ούτε με δυο, αλλά με δεκατέσσερεις (14) παίχτες!

Δέκα (10) οι οποίοι ήταν ήδη στο ρόστερ της ομάδας και συμφώνησαν να συνεχίσουν και τέσσερεις (4) οι οποίοι ήταν σε άλλες ομάδες και επιστρέφουν!

Οι παίχτες οι οποίοι “ανανέωσαν” είναι οι: Γιώργος Καλαντζής, Κωνσταντίνος Καλαντζής, Μελέτης Καλαντζής, Γιώργος Κατσάρας, Δημήτρης Κουτσοδήμος, Γιώργος Μάλλιος, Άγγελος Νόκας, Κωνσταντίνος Σίννης, Γιάννης Στοιχειός και Γιάννης Φίλης.

Οι παίχτες οι οποίοι επιστρέφουν είναι οι: Γιώργος Γερογιάννης, Κώστας Κουκούλας, Δημήτρης Σταμέλλος και Ηλίας Παπαναστασίου!

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Αρχικά, η ανακοίνωση για τις ανανεώσεις:

“Η ομάδα μας ξεκίνησε τον σχεδιασμό της και από αυτόν δεν θα λείπουν τα δικά μας παιδιά.

Για την ερχόμενη χρόνια θα συνεχίσουν στην ομάδα μας οι: Μαλλιος Γιώργος, Σιννης Κωνσταντίνος, Καλαντζής Γιώργος, Φίλης Γιαννης, Καλαντζής Μελέτης, Στοιχειός Γιαννης, Νόκας Άγγελος, Κατσάρας Γιώργος, Καλαντζής Κωσταντίνος..

Ανανέωση συνεργασίας επίσης πραγματοποιήσαμε με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Κουτσοδήμο..

Ευχόμαστε υγεία και καλή αρχή σε όλα τα παιδιά”.

Η ανακοίνωση για τις επιστροφές:

“Στην συνέχεια των ανακοινώσεων στην ομάδα μας επιστρέφουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Γιώργος Γερογιάννης – Από ΕΛΛΟΠΙΑΚΟ.

Ο Γιώργος γέννημα θρέμμα της ομάδα μας την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με την ομάδα της Ελλοπιας πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία.

Φέτος θα βρίσκεται ξανά κάτω από τα γκολπόστ του Καπαρελλιου.

Κωσταντίνος Κουκούλας – Από ΕΛΛΟΠΙΑΚΟ

Έπειτα από την τριετή απουσία του Κώστα ήρθε η στιγμή της επιστροφής του στην ομάδα μας.

Γνωστή η παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια στο πρωτάθλημα δεν χρειάζονται περαιτέρω συστάσεις.

Δημήτρης Σταμέλλος – Από ΕΛΛΟΠΙΑΚΟ

 Ο Δημητρης επιστρέφει και αυτός στην ομάδα μας δίνοντας μας ακόμα παραπάνω ποιότητα μέσο επιθετικά είναι νέος με όρεξη για δουλειά!  

Ηλίας Παπαναστασίου – Επαμεινώνδα Λεύκτρων.

Ο Ηλίας αγωνιζόταν πέρσι με την ομάδα του Επαμεινώνδα φέτος θα βρίσκεται για δεύτερη φορά στην ομάδα μας (σεζόν 17-18) ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής με πολλές παραστάσεις στα σαλόνια της Α κατηγορίας.

Να τους ευχηθούμε καλή χρόνια με υγεία!

Συνεχίζουμε τις μεταγραφές και ανανεώσεις ποδοσφαιριστών κλείνοντας το ρόστερ, σύντομα οι ανακοινώσεις”.

starsports.gr

Σχετικά