Λαμία:Απίστευτη ταλαιπωρία για οικογένεια που πενθεί: Aρνήθηκαν να κάνουν τη νεκροτομή και μετά είπαν ότι η σορός πάγωσε

Κάποιοι φαίνεται ότι δεν σέβονται τον πόνο της οικογένειας που θέλει να κηδέψει τον 31χρονο που σκοτώθηκε, όταν χτυπήθηκε από ρεύμα, το μεσημέρι της Παρασκευής στη δυτική Φθιώτιδα.

Χωρίς τέλος είναι το δράμα που περνάει η οικογένεια του άτυχου 31χρονου από το Καρπενήσι που βρήκε τραγικό θάνατο την ώρα που καθάριζε τις ηλεκτροφόρες γραμμές από κλαδιά δέντρων.

Οι δικοί του άνθρωποι – πέρα από την ίδια την τραγωδία – έχουν να αντιμετωπίσουν και την αναλγησία της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λαμίας, αφού η υπέυθυνη αρνήθηκε να κάνει την νεκροψία – νεκροτομή το απόγευμα της Παρασκευής και έδωσε εντολή να μπει η σορός σε ψυκτικό θάλαμο μέχρι τη Δευτέρα.

Όπως σημειώνεται στο lamiareport.gr, αφού περίμεναν όλο το Σαββατοκύριακο, έμαθαν πως θα πρέπει να περιμένουν ακόμα δυο-τρεις ημέρες γιατι πάγωσε η σορός και δεν μπορεί να γίνει η νεκροψία.

Υπενθυμίζεται πως στο παρελθόν ένας 45χρονος είχε παραμένει άταφος για 27 ολόκληρες ημέρες, ενώ πολλοί συγγενείς έχουν ταλαιπωρηθεί απίστευτα εξαιτείας της αδιαφορίας της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας.

Σχετικά