Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Basketball Camp στην Θήβα-Φωτογραφίες

Με την απονομή των επαίνων και των μεταλλίων στους μικρούς πρωταθλητές του αύριο ολοκληρώθηκε χθες Παρασκευή με επιτυχία το φετινό Basketball Camp στη Θήβα, μια αθλητική δράση της Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, σε συνεργασία με τον Δήμο Θηβαίων και τον Δημοτικός Οργανισμός Δήμου Θηβαίων – ΔΟΘ.
Το Basketball Camp Θήβας διοργανώθηκε για δεύτερη χρονιά, προσφέροντας την ευκαιρία σε παιδιά από 6-16 ετών να γνωρίσουν βασικές τεχνικές του μπάσκετ, με «συμπαίκτη» τον πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα κι έμπειρο προπονητή, Νίκο Οικονόμου.
Άλλωστε η Θήβα έχει αποδείξει ότι είναι πόλη που αγαπά το μπάσκετ.
Στην απονομή των μεταλλίων κι επαίνων την ΠΣΤΕ εκπροσώπησαν η αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας, κ. Φανή Παπαθωμά, και ο πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, κ. Σπυρίδων Νικολάου. Τον Δήμο Θηβαίων εκπροσώπησαν κι απένειμαν μετάλλια ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κ. Τάσος Καμούτσης, ο αντιδήμαρχος Διοικητικών-Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Γιώργος Παπασπύρου, ο επικεφαλής της ήσσονος αντιπολίτευσης, κ. Ηλίας Τραμπάκουλος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σταμάτης Χαλβατζής και ο αντιπρόεδρος του ΔΟΘ, κ. Βαγγέλης Ανδριανός.
Κι επειδή ο αθλητισμός συμβάλλει στη σωματική και πνευματική υγεία, ενθαρρύνουμε τα παιδιά να ασχοληθούν με κάποιο άθλημα, τόσο για τη σωστή σωματική διάπλαση, όσο και για την ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος και διαμόρφωση ήθους.
Σκοράρουμε δυνατά, βάζουμε τρίποντο στην Υγεία!

Σχετικά